Adaylardan Tıp Bayramı ziyaretleri

.

SAĞLIK 20.03.2024 19:39:00 0
Adaylardan Tıp Bayramı ziyaretleri

Adaylardan Tıp Bayramı ziyaretleri

İskenderun/SES
İskenderun ve Hatay'da 31 Mart seçimlerine belediye başkan adayı olarak katılan bazı siyasi partiler, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastanelerde hekimleri ve yönetimleri ziyaret etti.
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, kent ve ildeki hastanelerde görev yapan doktorların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. 


İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım'ı ziyaret çiçek vererek, Tıp Bayramını kutlayan Dönmez, hastanede görev yapan doktorları da odalarında ziyaret etti ve bayramını kutladı. Özel Gelişim Hastanesi Başhekim Emin Turhan, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Diker ve doktorların, Medipark Tıp Merkezi, İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve TOKİ Kıymet Yazıcı Hastanesindeki hekimlerin de Tıp Bayramı'nı kutladı. 


Öntürk de 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. Deprem ve pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının çok büyük görev altından hakkıyla geldiklerini ifade edenn Öntürk, deprem sonrası 'hasta' olarak nitelendirdiği Hatay’ı sağlık çalışanlarının da destekleriyle ayağa kaldırmak için çok çalışacaklarını söyledi. Öntürk, "Hükümetimizin 1 yıl içinde 3 hastaneyi hizmete açtığı kentte, biz de inşallah 1 Nisan itibariyle hasta Hatay’ı el birliğiyle iyileştireceğiz. Sizlere daha iyi bir şehirde çalışma imkanı sunacağız. 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum" dedi. 
Duduoğlu da, 14 Mart Tıp Bayramı kapsamında İskenderun Devlet Hastanesi, Gelişim ve Palmiye Hastanesi ve MD Park Hastanesi'ni ziyaret etti. İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, İskenderun Gelişim Hastanesi Başhekimi Emin Turhan, Palmiye Hastanesi Başhekimi Yusuf Diker, MD Park Hastanesi Başhekimi Süleyman Saygılı ve hastanelerde görevli doktorlarının Tıp Bayramı'nı kutlayan Duduoğlu, "Her zaman yanınızdayız" dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Adaylardan Bayramı ziyaretleri

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19