'Adım adım istediğimiz hedefe ilerliyoruz'

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldı.

GÜNCEL 15.10.2019 10:39:57 0

İskenderun/SES

 Toplantıda, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, partinin Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, İl Gençlik Kolları Şaban Kurt da bulundu
Toplantıyla ilgili değerlendirmede bulunan AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu, 'Toplantıda Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan çok net mesajlar verdi. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi; bizler AK Parti´yi milletimizle birlikte kurduk. 18 yılını geride bırakmış partimizin birer neferleri olarak ve hiç durmadan çalışacağız. Millete hizmet davasını ileriye taşımak için her fırsatı değerlendiriyoruz. Önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğimiz kongre süreci de bunun için büyük bir imkândır. Partimiz insanlara el uzatan bir partidir. Burada önemli olan birliğimizi ve beraberliğimizi korumak olacaktır. Herkes bizim başımızın tacıdır. Herkese kapımızı açmak birinci kuralımızdır. İnsan kaybetmek kolaydır. Önemli olan bu insanları geri kazanabilmektir' açıklamasında bulundu.
TSK´nun Suriye´de Fırat Nehri´nin doğusuna yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekâtına ilişkin düşüncelerini de ifade eden Yeloğlu, 'Suriye´de güvenli koridor açmak için Barış Pınarı Harekâtı´nı başlatan mehmetçiğimiz 24 saat geçmeden 7 köyü terörden arındırdı. Teröristler silahlarını bırakıp kaçmaya devam ediyor. Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek, yerinden edilmiş Suriyelilerin evlerine ve topraklarına dönüşleri için uygun şartları sağlamak maksadıyla Barış Pınarı Harekâtı´nda mehmetçiğimiz destan yazarak ilerliyor. Kahramanlarımız terör inlerini yerle bir ediyor. Adım adım istediğimiz hedefe ilerliyoruz. Bu harekâttan da zaferle çıkacağımıza inanıyorum' görüşünü kaydetti.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57