Ağaçlandırma çalışmalarını inceledi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentin Akasya Mahallesi Farklı Yaşam Sitesi ve TOKİ 2. Etap Konutları bölgesinde yapımı tamamlanan park ve yeşil alandaki ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarında incelemede bulundu. Kimyeci,

2.12.2017 08:57:06 0
Ağaçlandırma çalışmalarını inceledi

 

Kimyeci, Altınçay Mahallesi TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde bulunan ve yeniden revize edilecek olan Şehit Polis Metin Sürer Parkında da incelemede bulundu. Şehit Polis Metin Sürer Parkında incelemelerde, parklarda ihtiyaç duyulan değişikliklerin yapılması konusunda ilgili daire müdürüne talimat veren Kimyeci, ana yol üzerinde bulunan Şehit Polis Metin Sürer Parkı´nın, hemen yanı başında bulunan sarmaşıkların yatay bir şekilde yerleştirilerek, gece oluşturduğu kötü görüntünün önüne geçilmesi, bunun yanı sıra yeni oyun grubu montajı, aydınlatma direklerinin çoğaltılması istedi. Kimyeci, revize edilecek parkın kısa sürede tamamlanıp hizmete sunulacağını da ifade etti.

Bitki üretim merkezine de gitti
Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, Belediye Bitki Üretim Merkezinde de incelemelerde bulundu. Kimeyeci, 'Parklarımızın her daim bakımlı, güzel olmasını sağlayacak bitkilendirmeleri yapmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda kış mevsimi nedeniyle çelikleme yaptığımız bitkilerimizin donmasını engellemek amacıyla seralar kurduk. Bununla beraber mevsimlik bitkiler ekmek suretiyle, bitkilerin ve devletimizin kaynaklarının heba olmasını engellemek amacıyla 10 günde, 20 günde bir değişen bitkiler değil, mevsim boyunca dayanabilecek bitkiler ekmeye özen gösterelim. Parklarımızın her daim yemyeşil, bitkilerimiz ile güzellikler içerisinde olmasına gayret edelim' açıklamasını yaptı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,81% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2457,60% 1,05
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00