'AK Parti diz çökerse Türkiye diz çöker'

İlçe ziyaretlerini sürdüren AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Kırıkhan´da kaymakamlık, yerel gazeteler, esnaflar ve oda başkanlarıyı ziyaret etti, partisinin ilçe binasında yönetici ve üyeleriyle görüştü.

SİYASET 5.10.2019 09:08:55 0

Antakya/SES

 Yeloğlu´na ziyaretlerinde partisinin Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetimi ile kadın kolları il başkanı Sara Gök de eşlik etti.
Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu, iletilen sorunları dinledi, ilçede yapılması gereken eksiklikler hakkında bilgi aldı. yeloğlu, AKP Kırıkhan ilçe binasında yaptığı konuşmada, 'Kırıkhan, AK Partimiz kurulduğundan bu yana her zaman destekledi. Kırıkhan insanı her zaman devletinin ve milletinin yanında yer almıştır. Bu dün de böyleydi bu günde böyledir. Devletimiz hamdolsun ki sizlere hizmet anlamında bizlere makamlar sağladı. Kırıkhan ilçemize hizmet yaparken elimizden ne geliyorsa yaptık. Biliyorum ki hiç birinizin niyeti körü körüne particilik değildir. Esas amacımız siyaseti araç olarak kullanıp memlekete ve millete hizmet üretmek, hizmet etmek' değerlendirmesini yaptı. AKP´li olmanın gururu içinde olduklarını ifade eden Yeloğlu, şunları söyledi: 'Çünkü memlekete ve millete en iyi hizmetleri AK Parti çatısı altında yapıyoruz. Bu gün geçtiğimiz süreçte biraz daha nazik bir durum oluştu. AK Parti demek Türkiye demektir. Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan demek, Türkiye demektir. Birbirinden ayırt etmememiz lazım, çünkü dışımızdaki mihrakların hiç biri ayırt etmiyor. Türkiye´ye diz çöktürmek isteyenler bir olup AK Partimizi lekeliyorlar. Biliyorlar ki AK Parti ve genel başkanımız diz çökerse Türkiye diz çöker. Bir yandan Cumhuriyet Halk Partisi güya Atatürk´ün partisi devletçi parti, öbür yanda HDP, başka bir tarafta kendisini ülkücüyüm diye tanıtmaya çalışan İYİ Parti, oda yetmediği gibi hiç anlam veremediğimiz Saadet Partisi, bunlarda yetmedi, dışarıdan destek Terör Örgütü FETÖ. Beş benzemez bir oldular, bütün seçimlerde AK Partiye karşı yarıştılar. İstanbul ve Ankara´da ilginç bir algı yönetimi yapıldı ve buralarda belediye başkanlıklarını kaybettik. Çok şükür ki meclis ağırlığı Ankara´da ve İstanbul´da Hatay´da da olduğu gibi AK Parti´nin elinde. Ben inanıyorum ki birçok vatandaşımız keşke oyumuzu vermeseydik diyor. Çünkü sıkıntıları görmeye , verilen sözlerin tutulmadığını yaşamaya başladılar. Bizler bu seçim sonuçlarından ders çıkaracağız. Hep daha ileriye bakacağız. Esas amacımız milletimize hizmet etmektir. Bizler her zaman mazlumun sesi olacağız. Hem kendi içimizde hem de Dünya devletlerinde.'
Hatay milletvekillerinin Tarım Bakanı ile yaptığı görüşmede pamukla ilgili sorunları dile getirdiğini anlatan Yeloğlu, 'Bu sene pamukta verim de fiyatta çok düşük. Tüm sorunlar masaya yatırıldı, görüşüldü. Bunun yanında çiftçilerin borçlarının ertelenmesi konusu taleplerimizden biri. Bir de çiftçiyi rahatlatacak bir kredinin sağlanması konusu. Bu konular masada konuşuldu. Sonuçlarını hep beraber inşallah göreceğiz. Mutlaka olumlu sonuçların alınacağına inanıyorum. Hatay´ımız iklim yönüyle de tarım yönüyle de çok elverişli bir memleket' diye konuştu. AKP Kırıkhan İlçe Başkanı Çelik de belediye ve parti olarak koordineli şekilde çalıştıklarını ifade etti ve 'Elimizden geldiğince sizlerde daha çok bir araya gelip istişarelerde bulunacağız' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00