Akçalı´ya taziye evi

Arsuz Belediyesi ve iş insanı Edip Büyüktepe işbirliğiyle Akçalı mahallesinde yapımı tamamlanan “Akçalı Cavide Büyüktepe Taziye Evi” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

GÜNCEL 21.03.2019 10:34:32 0
Akçalı´ya taziye evi

Nesrin Geyik/İskenderun

Açılışa, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.
Açılışta konuşan Arsuz Kaymakamı Sarı, “Bunun gibi, çok farklı amaçlara hizmet edecek olan, kamu-hayırsever işbirliği ile yapımı devam eden projelerimiz de mevcut. Bir başka hayırseverimizle birlikte, ilçede kapalı spor salonu inşa ediyoruz. Etrafımıza baktığımızda birçok hayırseverimizin ismini okullarımızda görüyoruz. Bunlar, kamu yatırımlarının yanı sıra, hayırseverlerimizin desteği de bizim gücümüze güç katıyor. Ne mutlu onlara ki isimlerini böylesine güzel hayırlarla yâd ettiriyorlar' dedi ve Culha ile birlikte Büyüktepe´ye teşekkür plaketi verdi. Culha da, 'Her ne kadar taziye evi ismiyle açılıyor ise de aslında çok amaçlı salon niteliğindedir. Burası Gökmeydan, Akçalı, Beyköy Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğini (GABDER) de kapsamaktadır. Burada her türlü kültürel, sanatsal ve mahalle ile alakalı faaliyetleri icra ediyorlar. Bu çok amaçlı salonda Akçalı, Gökmeydan, Beyköy Mahallesi halkı başta olmak üzere, okullarımız ve bu bölgede ihtiyaç hisseden her türlü vatandaşımızın ihtiyacını karşılayacak fonksiyonel nitelikte bir salonumuzdur' dedi ve benzerinin Madenli ve Karaağaç´ta tamamlanıp, hizmete açıldığını söyledi.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00