AKP, 18. yılını kutluyor

AKP, kuruluşunun 18. yılını kutluyor. Saadet Partisi´nden ayrılanlar tarafından kurulan ve kurulduğu yıldan bir yıl sonra yapılan genel seçimde iktidara getirilen AKP, 2002´den beri ülkeyi yönetiyor.

SİYASET 16.08.2019 10:57:39 0
AKP, 18. yılını kutluyor

Akın Bodur/İskenderun

AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven de şu değerlendirmeyi yaptı: '14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımız ve aynı zamanda genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın kurucusu olduğu bir dava hareketi olan AK Parti, bugün 18 yaşında. Yeni Türkiye için çıktığımız bu yolda, insanların teveccühünü kazanan ve bir çığ gibi büyüyen AK Parti´miz, her zaman ülke menfaatlerini ön planda tutmuştur. Vatandaşlarımızın refah ve huzur içinde yaşamaları için hizmette kendisi ile yarışan AK Parti, taş üstüne taş koyarak, dünya ülkeleri arasında yerini almıştır. AK Parti´nin bugünlere gelmesinde emeği geçen il ve ilçe teşkilat başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerimize aşk ile çalıştıkları için ne kadar teşekkür etsek az kalır. AK Parti´nin kuruluş aşamasında İskenderun İlçe Gençlik Kolları kurucu başkanı olarak bu davaya gönül verdim. Sonrasında yine AK Parti çatısı altında milletvekili adayı oldum. Bugün hali hazırda AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevindeyim. Bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu harekete gönül vermiş değerli dava arkadaşlarımla aynı yolda yürümekten gurur duyuyorum. Hedef 2023, diyerek hiç durmadan, duraksamadan, yorulmadan çalışmaya kararlıyız. Bizi yıldırmak isteyen güçlerin oyunlarına gelmeyeceğiz. AK Parti bugün, gönüllerin partisidir ve olmaya da devam edecektir. Yeni Türkiye için hep birlikte elele, nice yıllara AKParti.'
AKP İskenderun İlçe Başkanlığı, partinin sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, 'Halkın dilinden anladığı için 17 yıldır iktidar partisi olan AK Parti, yine halkın nabzını tutarak Hedef 2023 yolunda emin adımlarla ilerleyecek. Gücünü milletten alan ve yine gücünü millet için kullanan AK Parti´mizi, ileriye daha ileriye taşıyacak olan yine yüce milletimizdir. Liderimizin yolunda durmak yok, yola devam. Türkiye sevdasıyla yaşımız hep 18' ifadesine yer verdi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da partisi AKP´nin kuruluş yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Türkiye artık gündemi belirlenen ülke olmaktan çıkıp, ´gündem belirleyen´ ülke konumuna geldiğini ifade etti. Tosyalı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 'Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan AK Parti kısa sürede milletimizin teveccühü ile yeni ufuklar açmış, yeni çalışmalar ve projeler ile ülkemiz, her alan da hızla büyüyerek hak ettiği noktalara gelmiştir. ´İşimiz hizmet gücümüz millet´ düsturu ile kurulan AK Parti, Türkiye´mizin birçok alanda yaşadığı temel sorunları yok etme kararlığı ile yola çıkarak, demokratikleşme, hukuk devleti ilkesinin yerleşmesi, ekonomik büyüme, sivilleşme ve özgürlükler anlamında ciddi reformlar gerçekleştirmiştir. 2023 vizyonunu kendisine temel prensip alarak güçlü Türkiye yolunda hızla ve yerinde adımlar atan AK Parti hükümetleri birbiri ardına attığı ciddi adım ve yatırımlarla gelişmenin, büyümenin ve kalkınmanın bir ve beraber olma ruhu içinde ortaya konulduğunu, tüm dünyaya ispat etmiştir.
Bizler bu şanlı ve kutlu davanın neferleri olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de ´halka hizmetin Hak´ka hizmet´ olduğu inancı ile bu yolda dimdik ve kararlılıkla devam edeceğiz. Daima birlikte ve beraber milletimizin emrinde olacağız. Milletin bağrından çıkan AK Parti´nin, AK sevdamızın kuruluşunun 18. yıl dönümünü en içten ve kalbi duygularımızla kutluyorum.'


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29