AKP, 19. yaşını kutladı

14 Ağustos 2001 yılında kurulan ve kuruluşu sonrası yapılan tüm seçimlerde birinci parti olup, ülkeyi 18 yıldır yöneten AKP, 19. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

GÜNCEL 15.08.2020 09:34:16 0
AKP, 19. yaşını kutladı

Partisinin kuruluşunun 19. yılını kutlayan AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, 'Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Yeni Türkiye ile dünya devleri arasında olmamız, gücümüze güç katmaktadır' değerlendirmesini yaptı. Partisi AKP´nin gündeminin her zaman milletten ve hizmetten yana olduğunu ifade eden Hatay Milletvekili ve AKP MKYK Üyesi Hacı Bayram Türkoğlu ise 'İktidara geldiğimiz günden itibaren sosyal devlet olmanın gereği olarak birçok önemli politika hayata geçirmiş olup, 2023-2053-2071´i hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde olan bir Türkiye tablosu var' görüşünü kaydetti. AKP´li İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, 'Kurulduğu 2001 yılından beri siyaseti milletin rehberliğinde ve millet için yapan AK Parti´miz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkıp 2002´den bu yana tek başına iktidarda kalarak yönetim kabiliyetini ve kadrolarına duyulan güveni kanıtlamıştır' açıklamasında bulundu.

Akın Bodur/İskenderun
AKP, kuruluşunun 19. yılını kutluyor. 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve kuruluşu sonrası yapılan ilk seçimde iktidar olan ve 18 yıldır iktidarlığını sürdüren AKP, son seçimde MHP ve bazı partilerle oluşturduğu ´Cumhur ittifakı´ ile ülkeyi yönetmeyi sürdürüyor.
AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, partisinin kurulduğu günden bugüne, önce millet anlayışı ile ´halka hizmet, hakka hizmet´ yaklaşımıyıyla her yıl daha çok kitleye ulaşan ve bir dava hareketi olup, dün 19 yaşına ulaştığını ifade etti. Güven, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı değerlendirmede partisi AKP´nin kuruluşuna ilişkin şu değerlendirmelere yer verdi: 'Kurulduğu ilk günden bugüne, önce millet anlayışı ile ´halka hizmet hakka hizmet´ diyerek her yıl daha çok kitleye ulaşan ve bir dava hareketi olan AK Parti19 yaşında. Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Yeni Türkiye ile dünya devleri arasında olmamız, gücümüze güç katmaktadır. Bugün AK Parti´nin bir neferi olarak AK Parti İskenderun İlçe Başkanlığı görevini yapmaktan onur duyuyorum. Tüm Teşkilat birimleri ile fedakarca çalışarak 19 yıldır AK Parti´nin zirvede kalmasında büyük payı olan herbir dava arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. AK Partili olmak ayrıcalıktır çünkü 19 yıldır yapılan ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran hizmetlerde. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti´nin imzası vardır. Bizler her zaman hedefimizi daha yüksek tutarak, kendimizle yarışarak, daha gelişmiş ve daha büyümüş bir Türkiye için koşmaya devam edeceğiz. Yerli ve Milli herbir vatandaşımızın Milli Bağımsızlık Mücadelemizde bizi yalnız bırakmayacaklarına, birlik ve beraberlik içinde Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti´mize sahip çıkacaklarına yürekten inanıyorum. AK Parti 19 yaşında nice yıllara inşallah.'

Türkoğlu: 2023-2053-2071´i hedefleyen Türkiye tablosu var
Hatay Milletvekili ve AKP MKYK Üyesi Hacı Bayram Türkoğlu da 19 yıl önce kurulan partilerinin Türk demokrasi tarihinde çok önemli dönemin başlangıcı olduğunu belirtti. 'Ak Parti, parti içi demokrasi, millet iradesine saygı, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk siyasi hayatına çok önemli katkılar sağlamıştır' değerlendirmesini yapan milletvekili Türkoğlu, şu düşünceleri paylaştı: 'Milletimizin teveccühü ve büyük desteği ile doğan ve büyüyen AK Parti, milletimizin vicdanının sesidir. Partimizin yolu diyaloğun, saygı ile her sorunu müzakere edebilmenin, demokrasi içinde her sese kulak vermenin yoludur. AK Parti´nin gündemi her zaman milletten yana ve hizmetten yana olmuştur. Her zaman düşüncemiz Türkiye´de taş üstüne taş koymak, milletimizin ihtiyaçlarını daha sağlıklı zeminlerde görebilmektir. İktidara geldiğimiz günden itibaren sosyal devlet olmanın gereği olarak birçok önemli politika hayata geçirmiş olup, 2023-2053-2071´i hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde olan bir Türkiye tablosu var. AK Parti, milletin partisi olma yolundan hiçbir zaman ayrılmadan aynı sevda ve kararlılıkla milletimize hizmet etmeyi sürdürecektir.'

Tosyalı: 2002´den bu yana tek başına iktidarda
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, partisi AKP´nin kuruluşu yıl dönümü̈nü mesajla kutladı. Türkiye´nin artık gündemi belirlenen ülke olmaktan çıkıp, ´gündem belirleyen´ ülke konumuna geldiğini ifade eden AKP´li İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı, 'Kurulduğu 2001 yılından beri siyaseti milletin rehberliğinde ve millet için yapan AK Parti´miz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkıp 2002´den bu yana tek başına iktidarda kalarak yönetim kabiliyetini ve kadrolarına duyulan güveni kanıtlamıştır. Bugün AK Parti´mizin 19. yaş gururunu milletimizle paylaşırken her yaş ile yenileniyoruz. Ülkemizin itibarını dünyada daha da yükselten, hak ve hukukunu her platformda koruyan, gecesini gündüzüne katarak çalışan, bu yönüyle tüm teşkilatlarımıza da örneklik teşkil eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın liderliğinde kadrolarımızı genişletmeyi, hedeflerimizi büyütmeyi, milletimizden aldığımız güçle yine milletimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Ülkemizin, milletimizin ve tüm mazlum coğrafyaların umudu haline gelen AK Parti´mizi bugünlere getiren sabır, inanç ve azimdir. 19. yaş programımızın temasını oluşturan ´Milletimizle beraber inandığımız yolda AK Parti 19 yaşında´ söylemimizde anlam bulduğu şekilde milletimizle yol arkadaşlığımızı güçlendirerek sürdüreceğiz. Milletin bağrından çıkan AK Parti´nin, AK sevdamızın kuruluşunun 19. yıl dönümünü en içten ve kalbi duygularımızla kutluyor, başta Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a, bugüne kadar görev yapmış tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşerilerime sevgi saygı ve sonsuz teşekkürler ediyor, ebediyete intikal etmiş dava arkadaşlarımıza Allah´tan rahmet niyaz ediyorum' değerlendirmesini yaptı.

'AK Parti milletin ta kendisi'
AKP, kuruluşunun 19. yılı kutlamasını sürdürüyor. AKP Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Zehra Eren, '7´den 70´e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane gelecek umudu olan AK Parti milletin ta kendisidir.14 Ağustos 2001 tarihinde genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ´Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak´ diyerek başlattığı siyasi mücadelede 19. yılını geride bıraktık. Millete hizmet yolunda nice AK yıllara diyorum' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57