AKP, başkanlarını bilgilendirdi

İktidar partisi AKP, 31 Mart seçimlerinde göreve getirilen belediye başkanlarına yönelik ´Yerel Yönetimler´ bölge toplantısı düzenledi.

GÜNCEL 26.08.2019 10:51:01 0
AKP, başkanlarını bilgilendirdi

İskenderun/SES

AKP Genel Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanlığı´nın Nevşehir´de düzenlediği yerel yönetimler bölge toplantısına Hatay´daki AKP´li belediye başkanları ve il başkanları da katıldı.
Partisinin düzenlediği bölge toplantısına katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından belediyelerin sorunlarını çözmek ve projeler geliştirmek adına düzenlenen ´Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantıları´nın üçüncüsünün Nevşehir´de gerçekleştirildiğini ifade etti. İskenderun belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tosyalı şu değerlendirmeyi yaptı: 'AK Parti tarafından belediye başkanlarına bilgi aktarımı ve tecrübe paylaşımı yapılması hedeflenen ve yerel yönetime dair eğitimi de kapsayan Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı yaklaşık 500 kişinin katılımı ile Nevşehir´de gerçekleştirdi. Belediye başkanlarının bilgi ve tecrübelerini, diğer belediye başkanlarıyla paylaşacağı bölge toplantısı 23-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleşti. Toplantıya Ak Parti Genel merkez yöneticilerileri, 13 ilden il ve ilçe belediye başkanları, bakan yardımcılarıda katıldı. Toplantıda alınacak kararların il ve ilçeye hayırlar getirmesini diliyorum.'

 

 

 


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07