AKP, delege seçimini tamamladı

AKP İskenderun ilçe teşkilatı ilçe kongresini tamamlayarak, delegelerini belirledi.

GÜNCEL 10.12.2019 13:38:28 0
AKP, delege seçimini tamamladı

Akın Bodur/İskenderun

AKP İskenderun´da 400 delegenin seçimini yaptı.
İskenderun´da 23 bin üyelerinin olduğunu belirten AKP İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, gazetemize yaptığı açıklamada, mahallelerde delege seçimini masa başında değil, kurdukları sandıklarda kullanılan oylarla yaptıklarını ifade etti.

400 delege belirlendi
AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven, 'Delege seçiminde İskenderun´da 400 delegeyi belirledi. Seçilen delegelerimiz arasında önceki dönemde görev yapmış tüm ilçe başkanları, belediye başkanları da var' dedi. Küstünlüklere izin vermeyeceklerini ve mülkün olduğu kadar bunu telafe etme arayışında bulunduklarını anlatan AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven, mevcut yönetimin seçilmiş değil, atanmış yönetim olması nedeniyle doğal delege olamayacağını ve seçim takvimine göre ilçe kongresinin önümüzdeki yıl Ocak-Nisan ayları arasında olacağını belirtti. Daha önce görev yapan milletvekilleri ve belediye başkanlarının doğal delege olduğunu anımsatan AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, ´kongrede aday olacak mısınız?´ sorusunu şöyle yanıtladı: 'Genel merkezimizin takdiridir. Bu konuda AK Parti Genel Merkezi bir çalışma yapacak. Bana bir görev verilirse, görevden kaçman. Her zaman olduğu gibi partimin emrinde olmaya devam edecem.'
AKP yönetimi, 'AK Parti İskenderun ilçe teşkilatımızda, ilçe başkanımız Abdülkerim Güven başkanlığında, birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen delege seçimlerimiz, İskenderun için hayırlı uğurlu olsun' değerlendirmesini yaptı. Partinin ilçe başkanı Güven ise bir sosyal paylaşımında, 'Biriz, beraberiz, birlikteyiz... Milletimizin emrindeyiz... Dirliğimiz muhabbetimiz daim olsun inşaallah' ifadesine yer verirken, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de 'Delege seçimlerimiz büyük bir coşkuyla gerçekleşiyor. İskenderun delege seçimlerini şölene dönüştüren ilçe başkanımız Abdülkerim Güven ve ilçe yönetimimize; katılımlarından dolayı belediye başkanımıza, kuruluştan günümüze ilçe başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ederim' paylaşımını yaptı. Belediye başkanı Fatih Tosyalı da 'AK Parti İskenderun ilçe teşkilatımızda düzenlenen delege seçimine katıldık. Delege seçimlerinin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında her zaman birlik ve beraberlik içerinde olacağımızı yineledik' değerlendirmesine yer verdi.

İskenderun´da istişare toplantısı
AKP İskenderun ilçe teşkilatı, cumartesi günü de kahvaltılı istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Kentteki bir otelin salonunda yapılan toplantıya Hatay Milletvekili Özel, AKP ilçe başkanı Güven, belediye başkanı Tosyalı ile partinin ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları, ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Tosyalı da toplantıda, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ayrıca, AKP İl Başkanlığı tarafından Antakya´da Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenlendi. AKP il yönetimi tarafından Hatay Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, partinin Tanıtım Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ile Hatay milletvekilleri ile yöredeki AKP´li belediye başkanları da katıldı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23