AKP Genel Başkan Yardımcısının ziyareti

AKP Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Harun Karacan, partisinin yerel yönetimlere büyük önem verdiğini ifade etti.

2.10.2017 12:01:35 0
AKP Genel Başkan Yardımcısının ziyareti

 

Partisinin Hatay´da yaptığı bazı ilçe kongrelerine katılmak üzere gelen Karacan, İskenderun´da esnaf ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i makamında ziyaret etti. Yerel yönetimlere önem verdiklerini anlatan Karacan, 'İskenderun´da olmaktan son derece mutluyum. Belediye başkanımızı ziyaret ediyoruz. Biz yerel yönetimlere çok önem veren bir siyasi partiyiz. AK Parti bir anlamda yerel yönetimlerden doğarak, büyüyerek merkezi idareye geldi. Önümüzdeki süreçlerde de en fazla önem verdiğimiz alanlardan biri yerel yönetimlerdir. Belediyelerimizi ziyaret ediyoruz, çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler alıyoruz. Belediye Başkanımız Dingil´e çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ziyaretten memnuniyet duyduğunu anlatan Dingil, ”AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemiz her alanda büyük bir gelişme gösterdi. Bizler de yerel yöneticiler olarak milletvekillerimizle, ilçe teşkilatımızla birlikte halkımıza en iyi hizmeti verme noktasında uyum içerisinde çalışıyoruz. İnsan odaklı çalışmalarımızı sürdürerek sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu Dingil, ziyaretin anısına Karacan´a plaket de verdi.

Esnafı ziyaret etti
Kent esnafını ziyaret eden Karacan, partisinin her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti. TBMM idare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AKP hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, AKP skenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ile birlikte İskenderun´a esnafı ziyaret eden Karacan, şunları söyledi: Türkiye´nin can damarı, ekonomini en önemli noktalarından birisi olan esnafımızın sorunları çözmek bizler için çok önemli. Bu çerçevede ziyaret ettiğimiz il ve ilçelerde sürekli esnaflarımızı ziyaret ediyor varsa sorunlarını, taleplerini dinliyor, çözüm yolları arıyoruz. Esnafa yönelik çalışmaların önümüzdeki dönemde artacaktır. Esnafımızın talep ve beklentilerinin takipçisi olacağız. Esnafımızın daha iyi koşullarda ve huzurlu bir ortamda hizmet vermesi için ne gerekiyorsa yapacağız.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57