AKP heyeti Hassa´nın 8 mahallesini gezdi

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa´da yöre sakinleriyle bir araya gelip, sorun, istek ve sıkıntılarını dinledi; hükümetin yaptığı çalışmalar hakkında değerlendirmede bulundu.

SİYASET 5.09.2020 09:12:25 0
AKP heyeti Hassa´nın 8 mahallesini gezdi

Antakya/SES

 Milletvekilinin yöre sakinleriyle kentin kırsal kesiminde bulunan Bademli mahallesindeki çınar altındaki kahvaltılı buluşmasında Hassa Kaymakamı Kadir Yurdagül, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Kırıkhan belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AKP Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı da bulundu.
Yöre sakinleriyle düzenlenen buluşmada konuşan Hassa Kaymakamı Yurdagül, güzel bir misafirperverlik ortamında buluşmaktan memnun olduğunu belirtti ve emeği geçenlere teşekkür ederken, Hassa Belediye Başkanı Karataş ise partisi AKP´nin siyaset vizyonunun birilerinin çıkarlarına değil, toplumsal hizmetlere eğilmek olduğunu belirterek, herkese eşit şekilde hizmet edeceklerini söyledi. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ise Belediyeler Birliğinden alacakları katkıları, Hassa Belediyesine hediye edeceklerini belirtti. AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu da, belediyelerin imar hizmetlerinin yanında sosyal ve kültürel hizmetlerinin daha önemli olduğunu ifade ederek, mahalledeki gençlerine halı saha sözü verdi.
´Kader gayrete aşıktır´ sözünü anımsatan Hatay Milletvekili Yayman ise 'Siyasetin sermayesi insandır. Samimiyet öyle bir şeydir ki,
Kör de görür, sağır da işitir, diye bir şey var. Bize düşen çalışmak. Hassa´nın makul talihini değiştirecek Hassa Tüneli´ni muhakkak deleceğiz' dedi. Hassa Tüneli güzergahı ziyaret eden milletvekili Yayman ve beraberindeki heyete, Karayolları yetkilileri de tünel projesinin son durumu hakkında bilgi verdi.
Hassa´nın kırsaldaki yerleşim alanlarından Gülpınar, Hacılar, Arpalıuşağı, Söğüt, Yoluklar, Karafakılı ve Dedemli mahallelerini ziyaret eden AKP heyeti, kendilerine ikram edilen üzüm ve incir yedi; yöre sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi, bölgede oturan çocuklara da okuma kitapları dağıttı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57