AKP heyetinden ´ittifak´ ziyareti

AKP Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen ve yönetimi, seçimde ittifak yaraka sgöreve getirdiği Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül´ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

SİYASET 30.04.2019 10:52:28 0
AKP heyetinden ´ittifak´ ziyareti

İskenderun/SES

Ziyarete teşekkür eden Gül, 'Cumhur ittifakı olarak seçim boyunca özverili çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Artık daha güzel bir Belen için birlikte ter dökecek ve güzel hizmetleri ilçemizde, el birliğiyle getireceğiz. Bizler Cumhur İttifakı olarak et ve tırnak gibiyiz. Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan ve başkanımız Devlet Bahçeli´nin ayak izlerini takip ederek, vatan ve bayrak aşkına gece gündüz demeden çalışmaya söz verdik. Artık güzel günler Belen´i bekliyor. Milletvekillerimizle, bakanlarımızla dirsek temasını kesmeden, Belen´in makus tarihini, tarih sayfalarına gömerek, yatırımları bir an önce ilçemize getireceğiz' dedi.
Belen AKP İlçe Başkanı Göçmen de şunları söyledi: 'Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim güzel hizmetler etmeyi sizlere nasip etsin. Bizler Cumhur İttifakı olarak Hatay´da birlikteliği sağlayarak, kenetlenen bir ilçeyiz. Biz inandık, sorgulamadık, reisimizin sözünden asla çıkmadık. Sizleri bu makama getirerek de amacımıza ulaştık. Artık yetki de mühür de sizde. Çok çalışacak ve Belen´zi yaşanabilir bir kent, marka değerleri ön planda bir ilçe yapacaksınız.'

'Belen´i, yeniden şekillendireceğiz'
Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali ve Belen Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Kanat da Gül´ü ziyaret ederek, başarılar diledi. Ziyaretlerde konuşan Gül, 'Ekonomimizin can damarı olan işletmelerin öneminin farkındayız. Sizlerin güçlenmesi ve ülke ekonomisine daha çok katkı sağlamasına katkı sunmak, bizlere düşen en büyük görev. Sanayi alanındaki gelişmişlik il adına önemli seviyelerde, bu konuda her zaman kapımız sizlere açık. Esnafımızın kalkınmasında da elimizden gelen gayretin en iyisini yapmaya hazırım. Üst yol olarak tabir edilen ve tarihi yapıların bir arada olduğu eski yolumuzun tarihi dokusunu yeniden gün yüzüne çıkararak, atalarımızdan bize miras kalan değerlerimize sahip çıkacağız. Bu alanın canlanması hem ilçemize hem esnafımıza artı kazanç sağlayacak. Ana yol üzerinde bulunan ve artık kötü bir görünüm içerisinde olan yerlerin de tarihi dokuyu anlatan tek tip işyerleri olarak planlayarak, geçit şehri Belen´in güzelliğini ve fark edilebilir bir şehir olması için buraları da yeniden şekillendireceğiz' diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19