AKP heyetinden, milletvekillerine ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, ilçe belediye başkanları ve AKP ilçe başkanları ile birlikte Hatay Milletvekillerini TBMM´de ziyaret etti.

GÜNCEL 11.07.2018 11:07:04 0
AKP heyetinden, milletvekillerine ziyaret

İskenderun/SES

 Dingil ve AKP heyeti, 24 Haziran genel seçimlerinde 27. dönem Hatay milletvekili olarak seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik´i TBMM´de odalarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğini iletti. Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Dingil, Ankara´da Hatay için birliktelik mesajının verildiğini ifade etti. Dingil, 'Hatay milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, artık seçimlerin geride kaldığını belirterek, ülkenin ve Hatay´ın kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptı. Milletvekilleri, ´Artık seçim sonrası el ele verip birlikte çalışmanın zamanı. Hep birlikte Hatay´ımızı daha iyi noktalara taşıyacağız. Artık seçim bitmiştir. Bundan sonraki süreçte Hatay için Hatay´ın kalkınması, gelişmesi için çalışma zamanıdır´ mesajı verdi' değerlendirmesinde bulundu.
Hatay milletvekillerine görevlerinde başarı dileyen İskenderun Belediye Başkanı Dingil, halka hizmet noktasında hep birlikte çalışacaklarını belirterek, ”Hepsi bizim için ayrı bir değer olan milletvekillerimizin var güçleriyle kentimiz için çalışacaklarına eminiz. Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler de bulunmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun' açıklamasını yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22