AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Alkaya;Sosyal projelerimiz hazır

AKP Hatay İl Gençlik Kolları´na atanan Mustafa Alkaya, yeni dönemde çalışmaların hız kazanacağını, hazırlanan projeleri hayata geçirmede vakit kaybetmeyeceklerini, önceliği üniversite gençlerine yönelik sosyal projelerin alacağını b

SİYASET 20.02.2020 10:58:08 0
AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Alkaya;Sosyal projelerimiz hazır

Antakya/SES

Gençlik Kolları çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede sosyal projeleri öncelikli başlatacaklarını söyleyen Alkaya, “Kongrelerimiz tamamlandıktan sonra hazırladığımız sosyal projelerimizi gerçekleştireceğiz. Örneğin, gençlerle ve özellikle üniversite öğrencileri ile olan temaslarımız ile gençlerimize yakınlık duyabileceğimiz her türlü sosyal projemiz hazır. Bu projeler kapsamında gençlerimizle bir araya gelerek onları bu dava ile tanıştıracağız. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize daha hızlı şekilde, genç kardeşlerimizi hazırlayıp inşallah bu süreci bu şekilde devam ettireceğiz” dedi.

Türkiye genelinde AKP Gençlik Kolları´nın çalışmalarını da değerlendiren AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya, şunları ifade etti: “Genel Merkezimizin de yoğun çalışmalarıyla, kesinlikle AK Parti Gençlik Kolları Türkiye´nin 81 ilinde en aktif olan gençlik kollarıdır. Bunu sahada da, siyasi arenada da her yerde görebiliriz. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş´ün yoğun çalışmalarıyla, gençlik kollarının siyaset arenasında söz sahibi olması, ülkemizin gençlerinin kendilerini ifade etmeleri sağlanmaktadır. Şu an Türkiye´nin neresine giderseniz gidin AK Parti Gençliği birinci sıradadır ve ben bu şekilde de devam edeceğine inanıyorum.”

“Başarısızlık değil, yaş haddinden ayrıldı”

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İl Gençlik Kollarındaki görev değişikliğine ilişkin farklı yorumlara açıklık getirdi. Önceki dönem il başkanı Şaban Kurt´un yaş sınırından dolayı görevi bırakması gerektiğini ifade eden Yeloğlu, şunları kaydetti: “Şaban Kurt kardeşimiz hepinizin bildiği gibi; herhangi bir başarısızlıktan dolayı değil, sadece yaşının dolmasından dolayı, gençlik kollarında kalamayacağından dolayı görevi devretmektedir. Şaban kardeşime bugüne kadar teşkilatımıza verdiği emeklerden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Tabi Şaban kardeşimiz aynı zamanda Reyhanlı´da Meclis Üyemiz ve ben inanıyorum ki hangi görev verilirse yapacak kapasitede bir arkadaşımız olarak teşkilatımızdaki varlığını sürdürmeye devam edecektir.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19