AKP ilçe koordinatörleri belirledi

AKP Hatay İl teşkilatı, ilçelerde partinin koordinatörlerini ve yapacağı görevleri belirledi.

GÜNCEL 2.08.2019 11:37:12 0
AKP ilçe koordinatörleri belirledi

İskenderun/SES

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu başkanlığında toplanan ve AKP Hatay İl Sekreteri Abdurrahman Cüneydioğlu ile il teşkilat başkanı Şemsettin Günay´ın da katıldığı toplantıda parti adına İskenderun, Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol, Erzin, Altınözü, Antakya, Defne, Hassa, Kırıkhan, Kumlu, Reyhanlı, Samandağ ve Yayladağı´nda koordinatörlük yapacak isimleri tespit etti.

Yeloğlu: Önümüze çıkan engellere aldırmayacağız
AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu, 'Bizler hizmet için çaba harcayacağız. Ayrıştırıcı bir politikanın aksi olan birleştirici bir politika izliyoruz, izlemeye de devam edeceğiz. Göreve geldiğimizden bu güne kadar sadece milletimiz ve ülkemiz için çalıştık, çalışıyoruz. AK Parti ailesi olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayarak hizmetlerimizi ve görevimizi yapacağız. Yılmadan yıkılmadan davamız ve partimiz için çalışacağız. Hiçbir düşünce ve güç bizleri inandığımız uğurda AK Partimiz ve davamız için vereceğimiz mücadeleden vazgeçiremeyecek, aksine güçlendirecek. Birbirimize ve partimize daha fazla sahiplenmemize katkı sağlayacaktır' dedi.

İlçelerde kimler koordinatör oldu?
AKP Hatay il teşkilatı, partinin ilçe koordinatörleri ve görevlerini şöyle belirledi: Musa Okçu, Sarper Anıl Temizkan ve Ahmet Kaplan (İskenderun), Değer Tultak ve Hüseyin Ertan (Arsuz), Abdulkadir Akçay, Ahmet Ramazan Çete ve Ahmet İşlek (Belen), Özlem Mutlu ve Ertan Balk (Payas), Hüseyin Koçak, Kemal Güven ve Şaban Demirtaş (Dörtyol), Ali Türkoğlu ve Faik Özkaya (Erzin), Semih Rifaioğlu, Selahattin Altınözü ve Mustafa Kahraman (Altınözü), Nihat İshakoğlu, Kadir Erişkin ve İsmail Duyar (Antakya), Şükrü Çağlarsu ve Ali Uçkan (Defne), Ahmet Anlar, Mehmet Sever ve Ali Tufan (Hassa), Abdulatif Demir, Ali Ceylan ve Mehmet Hanifi Balakan (Kırıkhan), Aydın Nur Horoz ve Raif İnel (Kumlu), Suphi Turan ve Ömer Çağatay (Reyhanlı), Onur Karataş ve Mişel Huri (Samandağ), Hüseyin Çoğalan ve Ahmet Karataş (Yayladağı).

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22