AKP kadın kolları başkanı Gök´e kutlama ziyareti

Dingil ve Soydan, AKP´nin Hatay Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Sara Gök´ü ayrı ayrı ziyaret ederek kutladı

SİYASET 8.09.2018 09:57:36 0
AKP kadın kolları başkanı Gök´e kutlama ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile Hatay eski Milletvekili Mehmet Soydan, partileri AKP´nin Hatay Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Sara Gök´ü ayrı ayrı ziyaret ederek kutladı ve bir süre sohbet etti. Dingil, partisinin başarısında kadınların önemli rol oynadığını belirtti.
Yeni görevinde Gök´e başarı dileyen İskenderun Belediye Başkanı Dingil, 'AK Parti´nin büyümesindeki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Her seçimde kadın kolları üstün gayretiyle partimize destek vermiş üst sıralara çıkmasını başarılar kazanmasını sağlamıştır. Kadınlarımızın yaptığı tüm çalışmalarda her zaman yanlarındayız. Genel Başkanımız ve Sn. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kolları teşkilatımızın katkısı ve duası çok büyüktür. Bu gayretli çalışmalarından dolayı sizlerin nezdinde tüm kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Kadınlarımızla önümüzdeki süreçte de her zaman istişare içerisinde olacağız. Bizler her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın tüm kademesi ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Belediye olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi kadınlarımız içinde gereken her türlü desteği belediyemiz olarak sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.
Ziyarete teşekkür eden ve memnuniyet duyduğunu belirten AKP Hatay Kadın Kolları Başkanı Gök de çalışmalarında Dingil´e başarı diledi.
Hatay eski milletvekili Soydan da partisi AKP´nin Hatay İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Sara Gök´ü ziyaret edip, başarı diledi ve bir süre sohbet etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22