AKP kongreleri başladı

AKP Hatay´da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın açıklamasının ardından ilçe kongreleri başladı. AKP´nin Hatay´da yaptığı ilk yaptığı Arsuz, payas, Kumlu ve Samandağ kongrelerinde, yönetimler mevcut başkan

28.08.2017 11:24:43 0
AKP kongreleri başladı

 

AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı, partinin Hatay il koordinatörü Sıtkı Güvenç, AKP Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Hatay milletvekilleri, belediye başkanlarının katılımıyla yapılan ilk kongre, Arsuz, Payas, Samandağ ve Kumlu´da gerçekleşti. AKP Hatay, kongrelerin mevcut ilçe başkanlarıyla devam edip etmeyeceğine ilişkin temayül yoklamasını sürdürüyor.

Başkan adayları temayül yoklamasıyla
Naci Bostancı´, Belen ve Dörtyol için yapılan temayül yoklamalarına katıldı. Temüyül yoklamalarında öne çıkan isimlerin partinin genel merkezine bildirileceği açıklandı.

Dört ilçede yönetimler belirlendi
Kumlu´da yapılan kongreye Şahin Sağıroğlu´nun listesi tek aday olarak girdi ve Sağıroğlu ve ekibi yeniden göreve getirildi. Kongrede konuşan AKP Grup Başkanvekili Bostancı, göreve yeniden seçilen Şahin Sağıroğlu yönetimini kutladı. Kumlu´da başarılı çalışma yapan ekibinyeniden göreve seçilmesinden memnuniyet duyduğunu anlatan Bostancı, ileride yaphılacak seçimde Kumlu´dan rekor bekleklerini, başarının tescillenmesi için bunun şart olduğunu söyledi.
Payas´da yapılan genel kurul, AKP Payas İlçe Başkanı Veysi Güler ve ekibinin listesiyle yapıldı. Burada konuşan AKP Grup Başkanvekili Bostancı, yeni yönetimi kutladı, Payas´ta var olduğunu ifade ettiği partisinin başarısının daha da arttırılması e önümüzdeki seçimde bu çıtasının daha yukarıya çekilmesini istedi.
AKP´nin Arsuz ilçe kongresine dekatılan Bostancı, göreve yeniden seçilen mevcut başkan Nadim Tan ve yönetimi kutlayıp, başarı diledi.
AKP Parti İl Başkanı Atıç da göreve getirilen Sağıroğlu ve ekibine başarı diledi.
Kültür Merkezi´nde yapılan AKP Samandağ kongresinde de mevcut başkan Selahattin Yeter´in listesiyle gidildi. Bu kongrede de AKP Grup Başkanvekili Bostancı, İl Koordinatörü Güvenç, partinin il başkanı Atıç ile milletvekilleri ve belediye başkanları da katıldı. AKP Samandağ ilçe başkanlığı görevine yeniden getirilen Yeter, kendisine duyulan güvene teşekkür etti ve hedeflerinin Samandağ´daki oy oranını artırmak olduğunu ifade etti.

 


Anahtar Kelimeler: kongreleri başladı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57