AKP, kongrelerini sürdürüyor

AKP, Hatay´daki ilçe kongrelerini sürdürüyor. Erzin, Dörtyol ve Belen´de yapılan ve tek liste halinde gidilen genel kurullarda AKP ilçe başkanlıklarına eski başkanlar yeniden getirildi.

GÜNCEL 16.09.2020 10:23:13 0
AKP, kongrelerini sürdürüyor

İskenderun/SES


Partinin Belen, Erzin ve Dörtyol kongrelerine AKP Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Hatay Milletvekili MKYK üyesi Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Hatay İl koordinatörü ve Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Antalya Milletvekili Mustafa Köse, AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ve yönetimleri de katıldı. Yapılan kongrelerde AKP Belen İlçe Başkanlığına Enis Göçmen, Dörtyol İlçe Başkanlığına Mehmet Burak İzgi, partinin Erzin ilçe başkanlığına da Orhan Soylu Yılmaz yeniden getirildi. Üç ilçede de partinin ilçe başkanları değişmedi ve tek listeyle gidilen seçimlerde eski başkanlar, yeni yönetimleriyle birlikte göreve getirildi. Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, Belen kongresi için sosyal iletişim sitesinden yaptığı paylaşımda, 'AK Parti Belen İlçe Başkanlığımızın 7. olağan ilçe kongresini büyük bir coşku, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Yeniden seçilen Enis Göçmen başkanımız ve yönetimini kutluyor, başarılar diliyorum. Ülkemiz için inandığımız yolda, milletimizle, teşkilatlarımızla kol kola yürümeye devam ediyoruz' ifadesine yer verdi.

Dörtyol AKP yönetimi kimlerden oluştu?
Tek listeyle gidilen seçimde, 46 il delegesinin belirlendiği Mehmet Burak İzgi başkanlığındaki 29 üyeli Dörtyol AKP ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Adem Şakır, Ahmet Abacı, Ahmet Bozkurt, Ahmet Canki, Ahmet Sevinç, Ali Bayram, Ali Soylu, Bestami Işıkoğlu, Bestami Yat, Bülent Gökmen, Çetin kömbe, Fatih Mehmet Ergül, Halil İbrahim Duran, Haluk Aykın, Hasan Uzun, Hilmi Birol Aydın, Kadir Gök, Mehdi Aksoy, Mehmet Seçer, Muhammet Akif Ateş, Müneveer Çelenk, Naüile Süslü, Nilgün Türkoğlu, Salih Şahan, Salih Tokmak, Suzan Uçar Tural, Yunus Doğan, Yusuf İmat ve Yüksel Öngün.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22