AKP, kongrelerini tamamladı

Hatay´da ertelenen ilçe kongrelerini Eylül ayında sürdüren AKP, ildeki kongrelerini tamamladı.

SİYASET 24.09.2020 11:42:32 0
AKP, kongrelerini tamamladı

Akın Bodur/İskenderun

AKP´de ilçelerde tek liste ile gidilen seçimlerde, İskenderun ilçe başkanlığana Abdulkerim Güven, Antakya ilçe başkanlığına Emrullah Gülen, Yayladağı ilçe başkanlığına Doğan Gürlen, Altınözü ilçe başkanlığına Yusuf Bulanık, yeniden getirildi. Kongreye, Çankırı Milletvekili ve partinin Hatay il koordinatörü Salim Çivitcioğlu, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Gürsoy Çelik, Hacı Bayram Türkoğlu, AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, belediye başkanları, ilçe başkanları da katıldı. AKP, bazı kongreleri kapalı alanlarda, bazılarını da açık alanda yaptı.

İskenderun´da kimler yönetimde?
88 il delegesinin belirlendiği ve İskenderun AKP İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Güven´in 29+1 üyeli yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor: Abidin Çolak, Ahmet Bayırlı, Ahmet Kanlı, Ahmet Sarı, Atıf Ceritbilmez, Ayşe Demirel Işık, Beşir Karaaslan, Erdal Gözüküçük, Ergün Eker, Fahri Çelik, Hüseyin Hüsnü Özdemir, İbrahim çolak, İbrahim Selimoğlu, Mahmut Başar, Mehmet Ali Haluk Alpaydın, Mehmet Karaman, Mehmet Önder, Muhammed Kenan Ak, Muhsin Yeter, Nurhayat Aktaş, Nuri Günal, Onur Açıkalın, Sabahattin Uygun, Sema Sivri, Vedat Cihangir, Veysel Yayla, Zeynep Aybike Yıldırım ve Zeynep Yaran.
Çankırı Milletvekili ve AKP Hatay İl Koordinatörü Çivitcioğlu, çok güzel kongreler yaşandığını ifade etti ve 'Hatay gibi bir medeniyetler şehrinin koordinatörü olduğum için çok mutluyum' değerlendirmesini yaptı. 'Pandemi sürecini iyi yöneten ülkelerden biriyiz demiyorum. En iyi yöneten ülkeyiz” diyen AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu ise, “Türkiye´ye yaşatılmak istenen sorunlar var. Yedi düvel karşımızda. Korkuyor muyuz? Hayır. Cumhurbaşkanımızın önlüğünde savunma sanayinde attığımız adımlarla dimdik duruyoruz. Yerli ve milli silahlarımız bizi külhanbeyi yapmıyor. Cumhurbaşkanımızın de dediği gibi, karşımıza hakkaniyetle gelindiğinde müzakere ile çözemeyeceğimiz hiçbir konu yoktur. Ama eğer bunun aksini olursa hiçbir mücadeleden de kaçmayız. Biz hiçbir zaman savaştan kaçmadık ama savaştan yana da değiliz' diye konuştu. Tek listeli seçimde Altınözü AKP İlçe Başkanlığına yeniden getirilen Bulanık ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, sloganıyla yola çıkan ve 18 yıldır aynı kararlılıkla devam eden bu kutlu davanın bir neferi olduğum için çok mutluyum. 2002´deki seçimlerden bu yana Altınözü, AK Parti´ye yüksek oranda oy vererek bu alandaki liderliği kimseye bırakmadı. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada beraber çalıştığımız dava arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya, Altınözülü vatandaşların gönlünü kazanmaya devam edeceğiz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57