AKP, muhtarlarla bir araya geldi

AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Defne´deki muhtarlarla bir araya geldi.

SİYASET 25.09.2019 10:23:28 0
AKP, muhtarlarla bir araya geldi

İskenderun/SES

 Muhtarlarla yapılan toplantıya Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sara Gök, partinin Antakyailçe başkanı Emrullah Gülen, Defne ilçe başkanı Kenan Türkmen, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Demirel de katıldı.
Toplantıda konuşan AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu, bu tür toplantıların arttırılması gerektiğini ifade etti ve 'Burada hiç kimse öteki değil. Hiç kimse bu memleketin ikinci sınıf evladı değil. Hepimiz bu memleketin birinci sınıf evlatlarıyız. Bu tür toplantıların en büyük etkisi iletişimdir. Her şeyin başı iletişimden geçiyor. Muhtarlar bizim için çok önemli şahsiyetlerdir. Bu dünde böyleydi, yarında böyle olacak. Bize ulaşamayan kimsesizlerin kimsesi, sessizlerin sesi oluyorsunuz. Belde ve mahallede insanlarımızı ilgilendiren her ne sıkıntı var ise o sıkıntıyı yaşayan sizlersiniz' dedi. Hatay Milletvekili Çelik de şu değerlendirmeyi yaptı: 'Türkiye ve tabiki Hatay olarak zor süreçlerden geçtiğimiz doğrudur. Bizleri bölmek isteyenler, kültürümüzü alt üst etmek isteyenler, ormanlarımızı mahvetmek isteyenler, birliğimizi ve beraberliğimizi alt etmeye çalışanlar her zamana olduğu gibi yine sahnedeler. Çeşitli çeşitli yöntemlerle bizleri bu güçlü birliğimizi elimizden almaya çalışıyorlar. Bizler bir arada olduğumuz zaman, omuz omuza durduğumuz zaman bu milletin nelere kadir olduğunu ve nelerin üstesinden geldiğini, onlar çok yakın bir zaman önce tecrübe ettiler. 15 Temmuz destanını bizler Hatay´ın 15 ilçesi ve ülkenin 81 vilayeti olarak hep birlikte gördük, şahitlik ettik ve hep beraber omuz omuza verdik. Bu bayrağımız için, bu topraklarımız için, bu vatanımız için birlikte mücadele ettik. Bundan sonra da mücadele etmeye devam ede edeceğiz. Ülkemizde güzel şeyler oluyor. Hem yerli hem de milli noktada çok güzel bir duruş sergiliyoruz. Savunma sanayi dediğimiz zaman artık her şeyi kendimiz yaparak kendi sistemimizle ve teknolojimizle donattığımız güçlü bir savunma sistemimiz var.'
Antakya Belediye Başkanı Yılmaz 'Bu birlik ve beraberliğin devam etmesi noktasında temennide bulunuyorum; Sadece oturumlarda değil seçimlerde sandığa da yansıması gerekiyor. Burada artık CHP birinci parti olmasın' diye konusurken, AKP Defne İlçe Başkanı Türkmen ise 'Defne´ye gelinmiyor diye duyumlar oluyordu. Görüyorsunuz ki seçimler yok, bakın bizler buradayız. Bizler her zaman Defne İlçesindeyiz. Bizler burada ilkleri başardık. Harbiye´de bir seçim ofisi açtık ve Dışişleri Bakanımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik' dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57