AKP, muhtarlarla buluştu

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, kentteki muhtarlarla bir araya geldi.

GÜNCEL 21.08.2019 10:05:54 0
AKP, muhtarlarla buluştu

Nesrin Geyik/İskenderun

 Belediyesi 2 Nolu Sosyal Tesislerindeki buluşmaya İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.
Muhtarlarla buluşmada belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Tosyalı, 'Muhtarlarla sık sık bir araya geliyor, mahallelerde yapılan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Geleceğin modern İskenderun´unu birlikte inşa edeceğiz. Hep birlikte her mahalleye ve İskenderun´a hizmet etmeye devam edeceğiz. Muhtarlar, bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız, halkla aramızdaki köprüdür. Bizim için görüş ve gözlemleriniz çok önemli. Sizler sayesinde mahallelerdeki sorunları masaya yatırıyor, çözümleri de yine birlikte üretiyoruz. Sizlerle birlikte yapacak daha çok işimiz var. Hep beraber inşallah bütün talepleri belirli bir süre çerçevesinde yerine getirerek hemşehrilerimizin yaşadığı yerlerde mutlu olmasını sağlayacağız' dedi ve bu toplantıların düzenli olarak tekrar edileceğini belirtti.

Mahalle ve muhtar ziyareti
Milletvekili Özel, İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven ile belediye başkan yardımcıları, kentteki bazı muhtarları da ziyaret etti. AKP ve belediye heyeti, ortak ziyaretinde Gültepe Mahallesi Muhtarı İrfan Bozdağ, Meydan Mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur´u ziyaret etti, Esentepe mahallesindeki bir kahvede Esentepe, Barıştepe ve Kocatepe muhtarları ve yöre sakinleriyle bir araya gelip, sorunları ile talep ve önerilerini dinledi.

Yaylaya ziyaret
Milletvekili Özel, İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven ile belediye başkan yardımcıları, kentin Azganlık ve Bekbele mahallesindeki yaylalarında vatandaşlarlarla da bir araya gelip, sohbet etti. Ziyaretlerde konuşan belediye başkanı Tosyalı, 'Kentin en ücra köşesine kadar hizmetler artarak devam edecek. Belediye olarak yaz ayları başlamadan önce vatandaşların yaz aylarında yoğun olarak kullandığı yayla yollarına bakım ve onarımlarını yaptık. Yayla yollarında çalışmalar devam ediyor.Yapılan düzenlemelerle yaylalara ulaşım daha rahat hale geliyor' değerlendirmesinde bulundu.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00