AKP, projelerini 5 Mart´ta açıklayacak

´Cumhur İttifakı´nın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Hatay´ın her ilçesi için hazırladıkları 100´den fazla projelerini 5 Mart günü açıklayacağını söyledi.

SİYASET 26.02.2019 10:56:36 0
AKP, projelerini 5 Mart´ta açıklayacak

İskenderun/SES

Güler, 'Hatay´a çağ atlatacak projelerimizin önünü sonunu bitiş tarihini ve her şeyini en incesine kadar hesaplıyoruz' dedi.
İttifakın yöneticileri, adayları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla Dörtyol Öğretmen Evindeki toplantıda buluşan İbrahim Güler, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. İttifakın Dörtyol adayı MHP´li Fadıl Keskin, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, AKP Dörtyol İlçe Başkanı Mehmet Burak ve partilerin mahalle temsilcilerinin de katıldıı toplantıda konuşan Güler, milli mücadelede ilk kurşunun Dörtyol´da atıldığını anımsattı ve şöyle konuştu: 'Bu coğrafyada hiç bir dönem rahat bırakılmadık. Bu topraklar bize bin yıl önce vatan kılındı. Dünya milletlerinin gözü hep bu topraklarda oldu. 100 yıl öncesine baktığımızda Osmanlı İmparatorluğu, cetvellerle haritaları değiştirildi. Bugün tarihin tekrar tekerrür ettirilmek istendiğini görüyoruz ama başaramıyorlar, başaramayacaklar. Bunlar 24 Haziran´ı merakla korkuyla bekliyorlardı ama hamdolsun Türk milleti bu gafillerin hevesini 24 Haziran´da kursaklarında bıraktı. Şimdi 31 Mart´a giderken aynı mantık, aynı zihinle, Cumhur İttifakının akıbetini merakla bekliyor. Ona göre şekil alacak, ona göre pozisyon değiştirecekler. Ama Allah´ın izni ile bu millet, o hainlerin heveslerini yine kursaklarında bırakacaktır.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57