AKP adayları İskenderun’da

28. Dönem AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı AKP İskenderun İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirildi.

SİYASET 15.04.2023 11:05:00 0
AKP adayları İskenderun’da

14 Mayıs’ta yapılacak genel seçim çalışmalarını başlatan AKP’nin Hatay Milletvekili adayları, eski milletvekillerinin de hazır bulunduğu toplantıda İskenderun’da partililerle bir araya geldi.

14 Mayıs seçim sürecine buruk girdiklerinin belirten Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman,  “11 İlimizi kapsayan büyük bir felaket yaşadık. Bu felaketin yaralarını sarmak için iktidarımız ilk günden buyana vatandaşımızın yanında yer almayı sürdürdü. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir İskenderun, yeni bir Hatay kurmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

Milletvekili Abdulkadir Özel de, bu afetlerin aşılmasında, yaraların hızlıca sarılmasında illerin, toprakların tekrar eskisi, hatta eskisinden daha mamur, bayındır ve meskun olmasında inşa, imar, ihya faaliyetlerinde iki önemli kavram olduğunu belirterek “Birincisi aziz necip Türk milleti, ikincisi kadim devlet Türk devleti” diye konuştu.

“Doğrusu AK Parti” sloganıyla gerçekleştirilen programlara AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Milletvekilleri, Milletvekili Adayları, Belediye Başkanları, teşkilat mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanıtım programlarının birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiğini ifade eden Hatay İl Başkanı Mehmet Öntürk, seçime bir ay gibi kısa bir sürenin kaldığını belirterek, 14 Mayıs seçimini vurguladı.

Öntürk, “Bu ülkenin yarınını hep birlikte inşa edeceğiz. Yükümüzün ne kadar ağır ve zor olduğunu görüyorsunuz. Allah’ın izniyle yükselen ülkemizin, yükselen Türkiye’mizin daha iyi noktalara Cumhurbaşkanımızın önderliğinde devam edeceğiz. Sıkıntılarımız ve sorunlarımız var. Bunu yaparsa AK kadrolar yapar. Bunu yaparsa bizler yaparız. Bunu yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar. Yaparsa AK Parti yapar. Bunu herkes biliyor. Bu memleketi de yeniden ayağa inşallah bu AK Kadrolar kaldıracak. Milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla inşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu kadim şehri tarihiyle, kültürüyle, eğitimiyle, tarımıyla, sosyal donatısıyla yeniden ayağa kaldıracağız. Birlik ve beraberlik içerisinde geleceğimizi inşa edecek ve yüzyılın afetinin izlerini sileceğiz” diye konuştu.
 


Anahtar Kelimeler: adayları İskenderun’

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19