AKP heyetiyle bakanlık ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Vali Mustafa Masatlı ile AKP Hatay İy Başkanı Mehmet Öntürk ile AKP’nin Hatay milletvekilleriyle birlikte Ankara'da temaslarda bulundu.

HATAY 29.09.2023 15:59:00 0
AKP heyetiyle bakanlık ziyareti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gittiği Ankara’da temaslarda bulundu.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’a yapılması planlanan projeler ve devam eden çalışmalar ile ilgili Ankara’da verimli görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Başkan Fatih Tosyalı, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İl Başkanı Mehmet Öntürk, AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman ve Kemal Karahan ile birlikte Ankara’da yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Tosyalı’nin da yeraldığı heyet, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretler ile ilgi açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Sayın Bakanlarımız ile şehrimizde ve ilimizde devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdik. Büyük afet sonrası çevre ve şehircilik alanında yapılan devam eden ve yapılması planlanan çalışmaları, ulaştırma altyapı ve haberleşme çalışmaları, elektrik iletim ve yatırımları, sağlık yatırımları, sportif yatırımlar ve değerli hemşerilerimize hizmet noktasında verimli görüşmeler gerçekleştirdik ”dedi.


Anahtar Kelimeler: heyetiyle bakanlık ziyareti

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19