AKP İskenderun’da devir teslim

AKP İlçe başkanlığından ayrılan Abdulkerim Güven, görevi Sarıseki eski Belediye başkanı Bülent Özer’e devretti.

SİYASET 15.03.2023 20:48:00 0
AKP İskenderun’da devir teslim

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekillerinin belirleneceği 14 Mayısta yapılacak genel seçimlerinde Av. Abdulkerim Güven’in Milletvekili aday adayı olması nedeniyle boşalan göreve Bülent Özer atandı.

AKP İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven 28. dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday adayı başvurusu yaptığını duyurdu. Av. Abdülkerim Güven, Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığını yaptığı, iki kez Milletvekili Adayı olduğu, 22 seneden beri verilen her görevi yaptığı ve çalışmaktan gurur duyduğu davasının Partisi AK Parti'den Milletvekilliği aday adayı olduğunu söyledi.  

AKP İskenderun İlçe Teşkilatından görev değişimi ile ilgili şu değerlendirme paylaşıldı: “Önceki dönem İlçe Başkanımız ve milletvekili aday adayımız Abdülkerim Güven'in istifası üzerine yerine yeni atanan İlçe Başkanımız Bülent Özer'e devir teslim töreni gerçekleşti. Birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu davada hep birlikte hedefimiz için canla başla çalışarak güçlü bir Türkiye olacağız.”

“Türkiye için Güven ve İstikrar’’ parolasıyla yola çıktıklarını belirten Abdulkerim Güven, AKP İskenderun İlçe Başkanlığı görevinden Seçim Kanunu gereğince dilekçesini vererek ayrıldığını kaydetti. Güven, “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Milletvekili Aday Adaylığı talebim Genel Merkezimiz tarafından uygun görülmüştür.  Bu nedenle;  Gençlik Kolları Kurucu Başkanlığını yaptığım, iki kez Milletvekili Adayı olduğum, 22 seneden beri verilen her görevi yaptığım ve çalışmaktan gurur  duyduğum Davamın Partisi AKP İskenderun İlçe Başkanlığı görevimden Seçim Kanunu gereğince ayrılmak durumundayım. Bu nedenle bugün ayrılma dilekçemi vermiş bulunmaktayım.  Yaşadığımız deprem nedeniyle geçirdiğimiz bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler: İskenderun’ devir teslim

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19