AKP´de devir teslim töreni

AKP´de 6 ilçeye yapılan başkanlık atamalarının ardından partinin il başkanlığında AKP Hatay İlçe Başkanları Devir Teslim Programı gerçekleştirildi.

GÜNCEL 31.01.2019 11:18:28 0
AKP´de devir teslim töreni

İskenderun/SES


Önceki dönem ilçe başkanlarının da katıldığı törene Hatay milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi de katıldı.
Partinin önceki dönem başkanlarına teşekkür eden milletvekili Türkoğlu ve Özel, yeni başkan adaylarına başarı diledi, yürütecekleri çalışmayı ‘nadide davaya hizmet´ olarak nitelendirdi.
Daha fazla
Belediye başkan aday adaylığı dolayısıyla görevlerinden ayrılmalarından dolayı boşalan Antakya, Arsuz, Belen, Dörtyol, Erzin, İskenderun, Reyhanlı İlçe başkanlıklarına AKP Genel Merkezi tarafından yeni ilçe bakanları atanmış, görevlendirme yazısı Ankara´da teslim edilmişti.

Kadın kollarından kutlama
Öte yandan Av. Abdulkerim Güven´in ilçe başkanlığına atanmasının ardından kutlama ziyaretleri de devam ediyor. Partinin kadın kolları üyeleri de Av. Güven´le biraraya geldi, yeni görevinde başarı diledi.


Tosyalı´dan irtibat bürosu
AKP İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarını cumartesi günü açılışını gerçekleştireceği seçim ofisinden yürütecek. Mursaloğlu Lisesi karşısında, Tayfur Sökmen Bulvarı üzerindeki Cumhur İttifakı irtibat bürosunun açılışı 2 Şubat Cumartesi günü saat 15.00´da yapılacak. Tosyalı, İskenderunluları açılışa davet ederek, “Biz bu seçime büyük emek ve çabayla giriyoruz. Dua ve destek sizden, hizmet bizden” dedi.

AKP Ankara´da tanıtacak
AKP seçim manifestosunu bugün açıklayacak. Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla bugün yapılacak Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara Spor Salonu´nda saat 10.00´da başlayacak.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00