AKP´de Erdoğan hazırlığı

Adalet ve Kalkınma Partisi AKP Hatay il yönetimi, Cumhurbaşkanı ve partinin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımıyla gerçekleştirilecek 6. Olağan İl Kongresi´ne yönelik hazırlık yürütüyor.

SİYASET 16.03.2018 10:05:34 0
AKP´de Erdoğan hazırlığı

AKP İl Başkanı İbrahim Güler, ilçe yönetimlerini ziyaret ederek kongreye ve Erdoğan´ın Hatay programına yönelik hazırlık toplantıları gerçekleştirdi. İskenderun´daki toplantıya da katılan Güler, 1 Nisan Pazar günü Antakya Kapalı Spor Salonu´nda yapılacak kongrenin saat 15.00´de başlayacağını duyurdu.

İskenderun İlçe teşkilatında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında konuşan İlçe Başkanı Bestami Bilgili de “Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Kongresine katılmak üzere Hatay´a geliyor. Bu konunda çalışmalarımız sürüyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.

“Karşılamaya hazırız”
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: “Cumhurbaşkanımızı Hatay´a yakışır bir şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz ki tüm hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı bağrına basacak” şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler ise Hatay genelinde ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunduklarını belirterek,” Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 1 Nisan 2018 Pazar günü inşallah ilimize geliyor. Cumhurbaşkanımız Antakya Kapalı spor salonunda değerli halkımıza ve partililerimize hitap edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı Hatay´a ağırlayacak olmanın gururunu ve onurunu bir kez daha hep birlikte yaşayacağız.”


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29