AKP´de Erdoğan hazırlığı sürüyor

AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, partisinin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın 1 Nisan´da Hatay´a yapacağı ziyaretle ilgili düzenlediği basın toplantısında hazırlıkların bir kongreyi aştığını, miting haz

SİYASET 30.03.2018 10:29:31 0
AKP´de Erdoğan hazırlığı sürüyor

Antakya/SES

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumu´nda partisinin 6. olağan kongresine katılacağını belirten Başkan Güler, tüm Hataylıları kongreye davet etti. 

'Hazırlıklarımızı bir miting için yapıyoruz” diyen İl Başkanı Güler, ziyaretin Zeytin Dalı Harekatının başarı ertesine gelişine dikkat çekti. Güler, “Malumunuz Türk ordumuz Zeytin Dalı operasyonunu nefsi müdafaa ve hemen sınırımızın güney noktasında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu orada teröristlerin başına yıkmak için bir operasyon düzenlemişti. Hamd olsun orası temizlendi ve Suriye halkı orada refaha kavuşmaya başladı' diye konuştu. Zeytin Dalı Harekatı sırasında, Hatay halkının roketlere aldırmadan, hiç bakmadan ve memleketini bir adım dahi terk etmeden devletinin, milletinin yanında durduğunu ifade eden Güler, bu zor süreci dirayetli ve dik durarak atlatıldığını kaydetti.

Gençlik kollarının da gündemi kongre
Gençlik kolları ile partinin Kadın Kolları da kongreye yönelik alan çalışmasını sürdürüyor. Önceki gün İl Başkanı İbrahim Güler´in de katılımıyla gerçekleştirilen AKP Hatay İl Gençlik Kolları´nın haftalık yönetim kurulu toplantısının da gündemini Erdoğan´ın hatay ziyareti oluşturdu. İl Geçlik kolları Başkanı Şaban Kurt, toplantıda kongre ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın ziyaretinde gençlik kollarının üsteleneceği görevler ve yürüteceği çalışmaların da ele alındığını belirtti.Varol Hatay´da AKP´nin Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcı Alaattin Varol da kongre ve Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Hatay ziyareti dolayısıyla Hatay´a geldi.İl binasında yapılan değerlendirme toplantısına belediye başkanları, partinin ilçe başkanları ve meclis üyeleri de katıldı.

İl binasında çağrı merkezi
Öte yandan AKP´li kadınların İl binasında çağrı merkezi oluşturarak Hataylılara telefonla ulaşırken, tanıtım broşürleriyle mahalle çalışmasını da sürdürüyor. Çağrı merkezini İl Başkanı İbrahim Güler de ziyaret ederek çalışmaları inceledi. İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik; “Cumhurbaşkanımız üç gün sonra Hatay´a teşrif edecek. Zamanımız kısıtlı bu yüzden Ak sevdaya gönül vermiş kadın kardeşlerimle birlikte kolları sıvadık. Kimi, oluşturduğumuz çağrı merkezi ile kimisi de zaman zaman sahada broşür dağıtarak Hataylı vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyor. Üzerimize düşen tüm görevleri yapıyoruz” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00