AKP´de kadınların başkanı değişmedi

İskenderun AKP Kadın Kolları, yaptığı genel kurulla yeni yönetimini belirledi. Tek listeyle gidilen seçimde, ilçe kadın kolları başkanı Gül Nalcı, yeniden göreve getirildi.

SİYASET 27.02.2018 17:21:01 0
AKP´de kadınların başkanı değişmedi

 

Akın Bodur/İskenderun
Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AKP İskenderun İlçe Başkanı B. Bestami Bilgili, AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik ve partinin önceki başkanlarının da katıldığı, genel kurulda 221 delegenin oy hakkı bulundu.

AKP´li kadınların yönetiminde kimler var?
90 il delegesinin de belirlendiği genel kurulda, İskenderun AKP Kadın Kollarının yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Canan Kardaş, Rabiye Birsen Saz, Yüksel Çergel, Fatma Kalan, Tülay Beyza Çoban, Gülşen Akalın, Dürdane Özkan, Şule Gövtaş, Hasibe Aşkar, Fatma Karadaş, Hülya Danış, İrem Özer, Neslihan Korhan, Fatma Öz, Sümeyye Erbilen, Hatice Durgun, Tülay Ünal, Elmas Şahinbay, Ayla Türkmenoğlu, Iraz Kebbet, Figen Elmas, Kamile Seviner, Emine Türkölesi ve Şefika Bulut.

Nalcı: Kadınlar partinin anadamarı
Genel kurulda kadınlara seslenen AKP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, il, ilçe teşkilatlarını partinin kolları, kadın kollarının ise partinin ana damarı olarak niteledi. Hizmet üzerine hizmet koymak için çalmadık kapı bırakmadan çalışmayı sürdüreceklerini ifade eden nalcı, ´dava arkadaşlarım, demokrasi kahramanları´ diye nitelediği kadınlara seslendiği konşmasında, kongrelerin bir nöbet değişimi olduğunu, yönetimde yer alınmasa da hep birlikte çalışacaklarını belirtterek, 'Durmayacağız, yolumuza devm edeceğiz' dedi.
İmam Galip Aydın´ın da kur-anı kerim okuduğu genel kurulda konşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, partisi AKP´nin başarısında kadınların önemli rol oynadığını ifade etti. Dingil,” Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti´mizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kolları teşkilatımızın katkısı ve duası çok büyüktür. Kadın kollarımız seçim dönemlerinde ve referandum süresi boyunca gece gündüz her zaman yanımızdaydı. Bu gayretli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kadınlarımızla önümüzdeki süreçte de her zaman istişare içerisinde olacağız. Teşkilatlarımızda kadınlarımızın özel bir yeri vardır. Bizler her zaman halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz. Teşkilatımızın tüm kademesi ile her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Belediye olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi kadınlarımız içinde gereken her türlü desteği belediyemiz olarak sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz' dedi ve kadın kolları başkanlığına yeniden seçilen Gül Nalcı´ya ve yönetimini kutlayıp, başarı diledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22