AKP´de kongre günü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) bugün yapacağı kongre ile İskenderun ilçe yönetimini belirleyecek. İskenderun AKP´nin 6. ilçe kongresi, saat 13.00´da Grand Plaza Düğün Salonunda başlayacak.

SİYASET 17.02.2018 09:09:59 0
AKP´de kongre günü

Akın Bodur/İskenderun

AKP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur´un yeniden aday olmaması üzerine partinin genel merkezi tarafından yapılan sözlü mülakat ve değerlendirme sonrası Hatay´ın büyükşehir statüsüne girmesi üzerine kapatılan Bekbele belde belediyesi eski başkanı ve Muradiye Mahallesi eski muhtarı bestami Bilgili, partinin İskenderun ilçe başkan adayı olarak belirlenmişti. Bilgili´nin bugün yapılacak kongrede tek ady olarak çıkması bekleniyor. Ancak, ilçe yönetim kurulu isimlerinin ise karma bir oluşumla hazırlandığı belirtiliyor.

Yönetim, son toplantısını yaptı
Bugün yapılacak genel kurul sonrası AKP İskenderun İlçe Başkanlığını bırakacak olan Ayhan Bodur, ilçe yönetim kurulunun son toplantısını da 13 Şubat Salı günü yaptı. Bodur´un başkanlığındaki ilçe yönetim kurulunun toplantısına, partinin yeni başkanı olması beklenen Bestami Bilgili de katıldı. Bilgili, partisi AKP Genel Merkezi tarafından İskenderun ilçe başkan adayı olarak belirlenmesinin ardından Hatay Milletvekilleri Orhan karasayar, Fevzi Şanverdi, Hacı Bayram Türkoğlu, AKP Hatay İl başkanı İbrahim Güder ve İskenderun AKP İlçe Başkanı Bodur´un yaptığı ziyaretlere de katılmaya başlamıştı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19