AKP´de ‘yenilenme´ incelemesi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrısı üzerine başlatılan parti teşkilatlarında değişim hareketi kapsamında büyükşehir olmayan illerdeki belde teşkilat seçimleri tamamlanırken, ilçe seçimleriyle ilgil

21.08.2017 11:59:09 0
AKP´de ‘yenilenme´ incelemesi

 

AKP Hatay İl Başkanlığı´ndan yapılan yazılı bilgilendirmede AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca´nın Hatay İl ziyaretinin de bu kapsamda gerçekleştirildiği kaydedildi. Görüşmelerde ana gündem maddesini önümüzdeki günlerde yapılacak teşkilat seçimlerinin oluşturduğu ifade edildi. Ziyaretlerde Koca´ya Hatay Koordinatör Milletvekili olan Sıtkı Güvenç de eşlik etti.

Atıç çiçekle karşıladı
AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Koca´yı Hatay Havaalanı´nda AKP İl Başkanı Ahmet Atıç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile Antakya, Defne İlçe Başkanları ve İl Kadın Kolları heyeti karşıladı. Koca´ya Başkan Ahmet Atıç çiçek takdim etti. Ardından AKP İl Başkanlığı´na geçen heyet, İl Başkanı Ahmet Atıç´la bir görüşme yaptı. Görüşmede ilçelerdeki son durum ile teşkilattaki yenilenme çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.
AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleriyle yaklaşık 2 saat süren bir toplantı gerçekleştiren Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Koca ve Koordinatör Milletvekili Sıtkı Güvenç, ardından önce Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan ve ekibiyle özel bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantının sonunda ise Defne İlçe Başkanı Abdullah Ölmez ve ekibini toplayan Koca, önümüzdeki günlerde yaşanması beklenen değişim rüzgarıyla ilgili çeşitli bilgileri teşkilatlara aktardı.

Değişecek isimleri konuştular
Son olarak İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Koca, daha sonra İl Başkanı Ahmet Atıç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir değerlendirme yaptı. Koca´nın bu değerlendirmede değişecek isimler üzerinde mutabık kalınması için görüşmeler yaptığı bildirildi.


Anahtar Kelimeler: yenilenme incelemesi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22