AKP´den ´birlik ziyareti´

Beş milletvekili ve HBB adayı belediye başkanlarını ziyaret ediyor

SİYASET 29.01.2019 13:10:37 0
AKP´den ´birlik ziyareti´

Akın Bodur/İskenderun

Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik ve AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, 31 Mart seçimlerinde aday gösterilmeyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingi´i makamında ziyaret etti.
AKP- MHP, BBP´nin oluşturduğu ´cumhur ittifakı, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin sekiz kentte belediye başkanlarını elemiş ve seçimlere farklı isimlerle katılacağını açıklamıştı. AKP, İskenderun´da Seyfi Dingil´in yerine, Fatih Tosyalı´yı; Belen´de Adnan Vurucu yerine İbrahim Gül´ü; Dörtyol´da Yaşar Toksoy´un yerine Fadıl Keskin´i; Erzin´de Kasım Şimşek´in yerine, Hüseyin Gökçe´yi; Kumlu´da İbrahim Paç´ın yerine Mehmet Deli´yi; Hassa´da Abdurahman Demirel´in yerine Mehmet Karataş´ı; Reyhanlı‘da Mehmet Çüter´in yerine Mehmet Hacıoğlu´nu; Yayladağı´nda Mehmet Kalkan´ın yerine, Mustafa Sayın´ı aday göstermişti.
Partisi AKP´nin seçilmişleri ile HBB adayının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Dingil, belediye olarak çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Dingil, 'Halka en iyi hizmeti vermenin gayretindeyiz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar mahallelere, toplumun her kesimine hizmet vermenin gayretinde olduk. Milletvekillerimizle iletişim halinde olduk., hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunduk. İskenderun ve bölgede önemli projeleri hayata geçirdik' değerlendirmesini yaptı.
Hatay milletvekilleri Türkoğlu, Yayman, Özel, Şanverdi ve Çelik ile AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Güler de, ilçelerde belediye başkanlarını ziyarette bulunup, değerlendirme yaptıklarını söyledi. Partileri AKP´nin, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde hazırlandığını anlatan milletvekilleri Türkoğlu, Yayman, Özel, Şanverdi ve Çelik, şu değerlendirmeyi yaptı: 'Hatay´da seçimlere tek ses tek yürek hazırlanıyoruz. 31 Mart´ta yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağız. Cumhur ittifakıyla , Hatay Büyükşehir Belediyesini alarak, halka hak ettiği hizmetleri getireceğiz. Bunun için sıkmadık el, gitmedik yer bırakmayacağız.'

 


Anahtar Kelimeler: birlik ziyareti

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23