AKP´den ´değerlendirme toplantısı´

Çankırı Milletvekili ve partinin Akdeniz koordinatörü Salim Çivitcioğlu ile AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve yönetimi, partilerinin İskenderun ilçe teşkilatını ziyaret ederek, AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve y?

GÜNCEL 5.11.2019 11:01:56 0
AKP´den ´değerlendirme toplantısı´

İskenderun/SES

 Parti üyelerinin de katıldığı ziyarette, partinin ilçe ve yöredeki çalışmaları ile ülke gündemine dair değerlendirmede bulunuldu.
Öte yandan AKP İskenderun İlçe Başkanlığı, 'Mehmetçik için kanımızı veririz' sloganıyla TSK´nın ÖSO güçleriyle birlikte düzenlediği Barış Pınarı Harekatına destek olmak için kan bağışında bulundu. AKP İskenderun İlçe Başkanı Güven, harekata katılan Türk Silahlı Kuvvetleri birliklerine ´asker selamı´ gönderdi. Kan bağışına Güven´in yanı sıra ilçe yönetimi, belediye meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları, mahalle temsilileri ile parti üyeleri de katıldı.
Milletvekili Çivitcioğlu, Antakya´da da partisinin il teşkilatını ziyaret ederek, 15 ilçedeki partilileriyle bir araya geldi. burada partililerine seslenen milletvekili Çivitcioğlu, 'Ülkemiz belli badireler atlattı, atlatıyor da. Hele de 3 Kasım 2002´den 3 Kasım 2019´a kadarki süreçte yaptığımız eserlerle ilgili hırçınlık içerisinde bulunanlar hiç durmadan düşmanlıklarını gösteriyorlar. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bunların hepsinin üstesinden birer birer geliyoruz. İçimizde sinsice yetişen ve bizleri sırtından vurmaya çalışan en önemli hadiselerden birisi 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ile ve halkın da ezanına, bayrağına, toprağına ve milletine sahip çıkmasıyla o geceyi 16 saatlik bir süre sonucunda bertaraf ettik. İnşallah böyle bir darbe girişi ile ülkemiz karşı karşıya kalmaz. PKK ve PYD illetiyle darbe yapacaklarını arkasından DEAŞ terör örgütüyle yine burada başarı sağlayacaklarının hayaliyle yaşadılar. Bu ülke 40 seneden beri bu PKK illetiyle mücadele ediyor. Binlerce şehidini bağrına bastı. Gerekirse yine binlerce şehidini bağrına basar, hiçbir sıkıntı yok. Biz bu oyunların hepsini teker teker bozuyoruz. 15 Temmuz sürecinde yaşadığımız o süreçte edindiğimiz tecrübelerle 2023 yılına giderken terör gruplarının yine boş durmayacak. Bu gruplar bizi bize vurdurmak istiyorlar. Bizler bu sürece asla izin vermedik, vermeyeceğiz de' diye konuştu.
Partisi AKP´nin yeni bir kongre sürecine gireceğini anımsatan Çivitcioğlu, 'Kongreler tazelenme, yenilenme, yeniden arkadaşlarımızla birleşme, buluşma gibi devam etme süreçleridir. Bizim dünden daha çok Cumhurbaşkanımız Erdoğan´a güç verecek bir yapıda ve ahlakla hareket etmemiz gerekiyor. Bunu yaparsak sıkıntı kalmaz. Bunu yapacağımıza inanıyorum. Hatay bu dönem Türkiye´ye örnek kongreler yapsın. Bizler birbirimize sahip olalım ki her türlü işi üstesinden gelelim' dedi. AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu da, 'Her şey Türkiye için diyerek çıktığımız yolda, millete hizmette 17 yılı geride bıraktık. Bugün de aynı heyecan ve inançla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize yürümeye devam edeceğiz. Bugün, 2020´de yapacağımız kongrelerimizin başlangıç günü olsun' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19