AKP´den MHP´ye ziyaret

AKP Hatay İl yönetimi, MHP Hatay İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu

SİYASET 30.12.2017 10:16:46 0
AKP´den MHP´ye ziyaret

Ziyarette ağrlıklı olarak siyasi sohbet eden iki parti yöneticileri, birbirlerinin yeni yılını da kutladı. Ziyarete, AKP Hatay İl Başkanvekili Hicret Kumru da katıldı.
Ziyarette konuşan AKP il başkanvekili Kumru, 15 Temmuz sonrası MHP ile AKP´nin aynı lambadan çıkan hüzmeler gibi olduğunu ifade etti. Gazetemize iletilen yazılı açıklamaya göre, Kumru, özellikle referandum sürecinde gösterilen destek ve çalışmalardan dolayı MHP yönetimine teşekkür etti ve şunları söyledi: 'Siyaset icabı devletimiz belli oranlarda da olsa bir siyaset gütmek zorunda. Tüm dünyadaki dengelerle ama özellikle başta Genel Başkanımızın şahsında Devlet Bahçeli Bey´in, hükümetimizin yanında 15 Temmuz sonrasındaki dik duruşu hatta biz şöyle görüyoruz, MHP ile AK Parti aynı lambadan çıkan huzmeler gibi. Kökümüz aynı. O yüzden inşallah milli duruşumuzdaki beraber oluşumuz devam ettiği sürece kimse yıkamaz. Özellikle referandum sürecinde gösterdiğiniz destek ve çalışmalardan dolayı da teşekkürlerimizi sunuyoruz.'
MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı da, Türkiye´nin eski Türkiye olmadığını belirtti. 15 Temmuz´un musibet gibi göründüğünü ama görünmeyen bazı şeylerin deüstünün açılıdğını ifade eden Kaşıkçı, 'Bir musibet bin nasihatten evladır derler. 15 Temmuz musibet gibi görülür ama görünmeyen bazı şeylerin de üstü açıldı. Cenabı Allah bizim ellerimizi kelepçelemişti, bu milletin sayesinde koptu, kurtulduk. Şimdi önümüz açık. Türkiye eski Türkiye değil. Ekonomisi güçlü kendi savunma sanayisine üretim yapabilecek bir güce de geldi. Ve bunun verdiği güçle de dışarıya karşı da onurlu bir duruş şuan için çok güzel sergileniyor. İnşallah tekrardan bunların boyunduruğu altına girmeyiz. Tabi bunlar Türkiye içerisinde büyük ölçüde mevzi kaybettirir. Şimdi siyaseti yeniden dizayn etme çabası içerisindeler. İşte bizden bir grubu kopardılar yeni parti kurdurdular. Bundan sonra kimse bizi bölemeyecek' diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22