AKP´den ´oy teşekkürü´ ziyareti

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, 24 Haziran´da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve TBMM 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde yöre halkının verdiği desteğe, yaptığı ziyaretlerle teşekkür etmeyi sürdürüyor.

SİYASET 8.08.2018 11:01:53 0
AKP´den ´oy teşekkürü´ ziyareti

Antakya/SES

Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, kentin Fatih Caddesi üzerindeki esnafa yaptığı ziyarette, saçimde partisi AKP´nin Cumhurbaşkanlığı ve Hatay milletvekili adaylarına verilen oylara teşekkür etti. Kimyeci´ye esnaf ziyaretinde, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, AKPAntakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan ile AKP Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Şaban Kurt da eşlik etti.
Antakya Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kimyeci ve AKP heyeti, 24 Haziran´da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinda Türkiye ve Hatay´da halkın büyük bir teveccüh göstererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ı Başkanlık Sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilmesin ve AKP´ye verilen desteklerden dolayı esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu.

9 mahalleye de teşekkür etti
Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, kentin Esentepe, Esenlik, Akevler, Bitiren, Akcurun, Mansurlu, Gökçegöz, Karaali Bölüğü ve Havuzlar mahallelerini de ziyaret ederek, mahalle muhtarları, partisi AKP´nin mahalle temsilcileri ve vatandaşlara seçimlerde verilen destek için teşekkür etti. Açıklamaya göre, ziyaretlerde konuşan, muhtarlar ve yöre sakinleriyle sohbet edip, belediyenin çalışmaları hakkında istişarede bulunan Kimyeci, şunları söyledi: “Sizlere Cumhurbaşkanımızın kucak dolusu, gönül dolusu selamlarını ve teşekkürlerini getirdik. Özellikle 24 Haziran´da yapılan seçimlerde göstermiş olduğunuz gayret ve desteklerden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkürlerini sunuyor. Ülkemiz için, devletimiz için, milletimiz için, ülkemizin kalkınmasından yana, birlik ve bütünlüğünden yana tavır alarak yüzde doksan katılım oranı ile oylarınızı vermek suretiyle sandıklara gittiğiniz için sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04