AKP´den teşekkür ziyareti

Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Hacı Bayram Türkoğlu, Arsuz ve bazı mahallelerine yaptığı ziyarette yöre sakinleriyle buluşarak, 24 Haziran seçimlerinde gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür etti.

SİYASET 2.08.2018 10:58:36 0
AKP´den teşekkür ziyareti

İskenderun/SES

AKP Arsuz İlçe Başkanlığının kahvaltılı toplantısında yöre sakinleriyle görüşen milletvekili Özel ve Türkoğlu´na partinin Hatay İl Başkanı İbrahim Güler ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili de eşlik etti.
Milletvekili Türkoğlu, Arsuz kent merkezindeki toplantıda, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçiminde, ´güçlü Meclis, güçlü Hükümet ve güçlü Türkiye için omuz omuza mücadele verdiğimiz teşkilat mensuplarımıza özverili çalışmalarından mütevellit gönülden teşekkür ediyorum' dedi. Milletvekili Türkoğlu, yerel seçimleri ile 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine kitlenen yürüyüşe devam ettiklerini belirtti.
Milletvekili Özel de Işıklı mahallesinde yapılan toplantıda yöre sakinlerine destekleri için teşekkür etti. Milletvekili Özel, 'Gücümüze güç katan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimizin hizmetkârı misyonuyla Hatay´ı her alanda ihya ve inşa etmenin gayreti içinde olacağız. Heyecanımızı her daim diri tutacağız. Hatay bizim sevdamız. Hatay´ın hizmetkarı olmakla bahtiyarız' diye konuştu.
Öte yandan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci de 24 Haziran´da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrasında mahallelere yaptığı teşekkür ziyaretine devam ediyor. Antakya´nın İplikpazarı, Hacı Ömer Alpagot ve Aydınlıkevler mahallelerini ziyaret eden Kimyeci, '24 Haziran´da yapılan seçimlerde ülkemizin istikrarını ve istikbalini ilgilendiren çok önemli bir seçim sürecinde sizlerin, dua ve desteklerinizden dolayı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşekkürlerini iletiyorum' dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57