AKP´li Güler´den Bahçeli´ye teşekkür

AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı çıkartmayacaklarını ve Recep Tayyip Erdoğan´ı destekleyeceklerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye teşekkür etti.

SİYASET 10.01.2018 10:29:19 0
AKP´li Güler´den Bahçeli´ye teşekkür

 

İl binasında düzenlenen partisinin yürütme kurulu toplantısında konuşan AKP Hatay İl Başkanı Güler, 'Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye canı yürekten teşekkür ediyorum. Bir partinin genel başkanının söyleyebileceği şeyler değil bunlar. Ne diyor Devlet Bahçeli, ´Bizim 2019´da MYK olarak cumhurbaşkanı adayımız yok. Bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan´. Bu çok büyük bir şey. Bu adam bunu diye diyor? Olup bitenleri algıladığı için diyor. AK Parti´yi bırakın, aynı çatıda bir arada olmayı bırakın, başka bir partinin genel başkanı eğer bunu diyorsa, son zamanlarda yaşanılan olaylarla harcadığımız zaman vallahi haramdır. Bunun çok iyi algılanması, çok iyi değerlendirilmesi lazım' dedi.
Meral Akşener´in genel başkanlığını üstlendiği İyi Parti´nin ´proje partisi´ olduğunu savunan ve Akşener´in 15 Temmuz´da nerede durduğunu çok iyi gördüklerini ifade eden Güler, 'Yarın, Meral Akşener´de doğru, ciddi bir kaymalar var, kendini kurtaramayacağını biliyor bu yüzden de AK Parti´ye bu şekilde destek çıkıyor, değil. Bunun böyle olmadığını çok iyi biliyorsunuz. Yani Akşener´in de proje partisi olduğunu çok iyi biliyoruz, görüyoruz. 15 Temmuz´da nerde durduğunu, nelerin söylediğini biliyoruz. 7 Haziran seçimlerinden sonra CHP, Devlet Bahçeli´ye altın tepsi de başbakanlığı sundu, reddetti. Neden devretti, devlet beka sorunu yaşıyorsa devletinin yanında durmak lazım olduğu için reddetti' diye konuştu.
Güler, degerlendirmesini şöyle sürdürdü: 'Biz bu şuuru yakalamamız lazım. Millet olarak bu şuuru yakalamamız lazım. Bizim şuan da reisi cumhurumuzun bu küresellere kafa tutmasının en büyük güç millet olarak bildiğimiz ve milletine güvencidir. Biz bu şuuru yakalayamadığımız için gençlik kollarında çok sıkıntı çekiyoruz. Oysa onlar bizim geleceklerimiz. Davanın geleceği, devletin geleceği, milletin geleceği ama bizim gençlik kollarımız ak parti olarak yok. Bu ciddi bir özeleştiridir.'

Erdoğan, il kongresine gelecek
Hatay´da kongresi yapılmayan 7 ilçenin olduğunu anlatan ve şubat sonuna kadar bu ilçelerin kongresini tamamlanmasını isteyen AKP il başkanı Güler, 'Teşkilat başkanım da bu konuya vakıf. Hassa´da bir temayül yoklaması yapılacak. İl koordinatörümüz geliyor. Geri kalan ilçelerle ilgili bu kongre sürecini de il koordinatörümüz ile birlikte planlayacağız. Allah nasip ederse bu ayın sonu, şubat´ın ilk hafta sonu 7 ilçeyi de bir şekilde tamamlamamamız gerekiyor. Genel merkezin bu konuda ciddi bir baskısı var. İlçe kongrelerini bitirdikten sonra da cumhurbaşkanımız şubat sonu, ortası yapılacak il kongresine teşrif edecek. O zamana kadar da biz bu boşluktan kalan nerde bir eksiğimiz, nerde bir birikmişliğimiz varsa el birliğiyle hep beraber yolumuza devam edeceğiz' değerlendirmesini yaptı.


Anahtar Kelimeler: Güler Bahçeli teşekkür

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23