AKP´li kadınların destek ziyareti

AKP´li kadınlar, Zeytin Dalı Harekâtı´na katılan askerlere destek ve moral ziyareti yaptı.

GÜNCEL 18.04.2018 11:08:09 0
AKP´li kadınların destek ziyareti

İskenderun/SES

AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Lüftiye Selva Çam, partisinin Milletvekilleri Ayşe Keşir, Hatice Dudu Özkal, Canan Candemir, Tülay Kaynarca, Fatma Güldemet Sarı ve MKYK üyeleri ile AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik ve yönetiminin katılımıyla, Reyhanlı´da, Zeytin Dalı Harekâtı´na katılan askerlere destek ve moral ziyaretinde bulundu. AKP heyeti, üç grup halinde, Reyhanlı´ya düzenlenen roket ve füze saldırılarında hayatını kaybeden Ahmet Şanverdi, Rıfat Sinirli ve Fatma Avlar´ın ailelerini de ziyaret etti. Ziyarete partinin 81 ilindeki kadın kolları başkanlarının da katıldığı açıklandı.

´Askerlere, yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik´
AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Lüftiye Selva Çam, Avlar ailesine yaptığı ziyarette yaptığı değerlendirmede, 'Bugün Reyhanlıdayız. Yatağında uyurken roket saldırısında şehit olan 17 yaşındaki Fatma kızımızın ailesini ziyaret ettik. Döne ve Ahmet Avşar´ın acısı büyük. Rabbim onlara sabır versin. Askerlerimizin yanında olmak, Reyhanlı ve Kilis´te saldırılarda zarar görmüş ailelerimizi ziyaret etmek için bölgeye geldik. Kadınlarımızın, askerlerimiz için el emeği göz nuru ile hazırladıkları çamaşır ve malzemeleri getirdik. Tüm kadınlarımızın, şehit ailelerinin, annelerin, gazi kadınların, çocuk ve gençlerin yazdıkları mektupları askerlere teslim edeceğiz. Sınırımızda yakın komşuluk içinde olduğumuz Suriye halkının bekası ve sınırlarımızın güvenliği için askerlerimiz var gücüyle çalışıyor. Bizler de halk olarak, askerlerimizin yanında olduğumuzu bir nebze olsun hissettirebilmek amacıyla buradayız. Dilimizle değil, gönlümüzle konuşmak için buradayız. Vatan savunmasındaki Elif Astsubayla, Hakan, Emre, Can ve diğer mehmetçiklerimizle tanışmanın mutluluğunu yaşadık. Sözümüzü tuttuk; dört buçuk milyonluk ailemizin duygularına tercüman olduk. Rabbim Mehmetçiğimizi muhafaza etsin, zaferler nasip etsin' dedi. Çam, partisinin kadın kolları başkanlığı tarafından düzenlenen kermeslerde toplanan parayla il ekonomisine katkıda bulunması amacıyla Reyhanlı esnafından satın alınan hediyelerin bulunduğu kolileri de sınırda üs komutanı olarak görev yapan bir yüzbaşıya teslim etti.

Kadınların yazdığı mektuplar askerlere iletildi
Zeytin Dalı Harekâtı´na katılan askerlere destek ve moral ziyareti yaptıklarını ifade eden AKP Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Çelik de şunları söyledi: 'Topraklarımız, kahramanlarımızın yazdığı destanlara şahitlik yapmak için Reyhanlı´dayız. Güvenlik güçlerimiz sınırlarımıza dayanan terör bataklığını kurutmak için mücadele ediyor, biz de bu mücadelede her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek için Ak Partili kadınlar olarak buradayız. Hatay İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak paketlerimizi hazırladık ve diğer illerden gelen hediyelerle birlikte teslim edeceğiz. Yüzlerce paketin içine mektuplarımızı yerleştirdik. Mehmetçiğimize götürüyoruz. Kardeşliğin eyleme dönüştüğü Ahilik şuuru içinde; Nene Hatunun torunları, Şerife Bacının çocukları olarak, eşlerimizle, oğullarımızla, geleceğimize sahip çıkıyoruz. Bu toprakların asla kahramansız kalmayacağını gösteren mehmetçiklerimize minnettarız.”
AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Çam ve milletvekillerinin de arasında bulunduğu heyet, Bayrak Tepe´de hatıra fotoğrafı da çekildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57