AKP´li Özel, mahallesini ziyaret etti

AKP Hatay milletvekili adayı Abdulkadir Özel, İskenderun´da büyüdüğü mahalle Yıldırımtepe´da yöre sakinleriyle biraraya geldi.

SİYASET 7.06.2018 12:31:33 0
AKP´li Özel, mahallesini ziyaret etti


Mahalle sakinlerine seslenen Özel, 'Yıldırımtepe mahallesi zor imkanlara ve hayat şartlarına karşı mücadeleci, komşuluk, dostluk, hatır nedir bilen bir mahalle. Bu mahallede çok güzel ve çok kıymetli insanlarımız var. Mahallemiz çok kıymetli insanlar yetiştirdi. Bu sokaklarda hep zor imkanlar da okuyan ama hayat mücadelesine devam edip çok güzel yerlere gelen kariyerler yapan çocuklar, bu mahallede mühendis, avukat, öğretmen,  milletvekili çıktı çok şükür vatana millete faydalı insanlar oldu” dedi.
24 Haziran seçimlerine ilişkin konuşan Özel, “Büyük bir tarihinin arefesindeyiz. Bugün Türkiye güçlü bir lidere sahip, ama yarın ne olacak belli değil. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ve milletimizin lehine olan olacak bir sisteme ihtiyacımız var. Ve biz biliyoruz ki; milletimiz her zaman doğru üzerinde ittifak eder. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde Allah nasip ederse 24 Haziran´da seçime gideceğiz. Önünüzde bir sandık , bir zarf olacak bu pusulalarda. Bir tanesinde mührü AK Parti´ye vuracağız inşallah. Meclisin büyük çoğunluğunu biz oluşturacağız ve güçlü bir şekilde güçlü bir meclis kuracağız. Diğer oy pusulasında ise Cumhurbaşkanlığı oylaması için mühür vuracağız. Hem güçlü bir meclis hem de güçlü bir hükümet. Recep Tayyip Erdoğan´ın başkanlığında güçlü Türkiye ve güçlü bir şekilde kurulan kabine diyorum. İşini yapacak., devleti, icraatı yönetecek, bürokrasiye takılmak vesaire ortadan kalkacak. Cumhurbaşkanı bir meseleye müdahale etmesi gerekiyorsa kararname ile düzenleyecek. Herhangi bir bürokratik engele takılmadan hükümet işleri tıkır tıkır engelsiz işleyecek. Daha güçlü, daha hızlı karar alacak. Bu istikrarlı bir yönetim demektir. Bu da gerek ekonomik, gerek siyasi, askeri kararları herhangi bir engele takılmadan düzenli bir şekilde yürütmek demektir' diye konuştu.

/resimler/2018-6/7/1255071020671.jpg


Anahtar Kelimeler: Özel mahallesini ziyaret etti

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23