AKP´li Yeloğlu, değerlendirme toplantılarına katıldı

Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AKP Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, partinin il kadın ve gençlik kolları ile birlikte Hassa yöresinde ziyaretlerde bulunup, toplantı düzenledi.

SİYASET 29.08.2020 09:45:26 0
AKP´li Yeloğlu, değerlendirme toplantılarına katıldı

Antakya/SES

 Hassa Kaymakamı Kadir Yurdagül, yöredeki belediye başkanları, muhtarlarla birlikte Bademli Mahallesinde düzenlenen toplantıda, yapılan ve devam eden yatırımlarla ilgili istişarede bulundu; vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi; ardından da üzüm hasadına katıldı.
Milletvekili Yayman ve Yeloğlu Selim Güler´e ait Güler Yangın Söndürme, Dolum ve Bakım Servisinin açılışını yaptı, yangın söndürme cihazlarını ve son teknoloji aletlerini inceledi ve bilgi aldı.
AKP Hatay İl başkanı Yeloğlu, Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, AKP Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, partinin il gençlik kolları Başkanı Mustafa Alkaya´nın katılımı ile Antakya´ya bağlı Karlısu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz´ın daveti ile Karlısu sakinleriyle bir araya gelip, yöre sakinlerinin istek ve şikayetlerini dinledi, isteklerinin yerine getirilmesi için çalıştıklarını ve vatandaşın isteklerinin baştacı olduğunu ifade etti.
AKP Hatay İl başkanı Yeloğlu, partisinin il binasında değerlendirme toplantısı da düzenledi. Toplantıya Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, AKP İl Kadın Kolları Başkanı Eren, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya ve parti yöneticileri de katıldı. Toplantıya katılanlara künefe ikram edildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23