AKP´nin ´Cebike buluşması´

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, kentin Cebike mahallesinde vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi.

SİYASET 18.08.2021 13:22:24 0
AKP´nin ´Cebike buluşması´

Nesrin Geyik-Gülsenem Karaaslan/İskenderun

 Toplantıda yöre sakinleriyle sohbet edip, talep, öneri ve sorunları dinlediklerini ifade eden belediye başkanı Tosyalı, 'Halkın içerisinde olmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde vatandaş ve esnaflarla sohbet ediyor, onların hatırlarını soruyor, sıkıntılarını dinliyoruz. Halkın içinde belediyecilik anlayışıyla en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam edeceğiz. Cebike Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip, bölgede ikamet eden vatandaşlar ile sohbet ettik. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdik' açıklamasını yaptı.

Yayla sakinlerine ziyaret
Tosyalı, Özel ve Güven ile bazı belediye meclis üyeleri, İskenderun´a bağlı yaylalarda vatandaşlarla bir araya geldi. Bazı sakinler, ziyarette, yayla yollarının asfaltlanması nedeniyle belediye yönetimine teşekkür etti. Tosyalı ise 'Halk için var güzümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Her toplantıda da bahsettiğim gibi asfaltsız yol kalmayacak diyoruz ve bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Yaptığımız yol ve yatırımlarında kalıcı olmasına dikkat ediyoruz. Alt yapısını tamamladığımız yolları belirli bir program dahilinde asfaltlıyoruz' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22