AKP´nin ´teşekkür ziyaret´ sürüyor

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil veAKP İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, 16 nisan´da yaphılan ve anayasa değişikliğini öngören referandumda YSK´nın ´kabul edildi´ açıklamasına teşekkür

1.05.2017 13:52:45 0
AKP´nin ´teşekkür ziyaret´ sürüyor

Akın Bodur/İskenderun

AKP heyeti, kent ve yöreteki esnaf ve sivil toplum örgütleri, muhtar ile yurttaşlara yaptığı ziyaretle, teşekkür etti. Milletvekili Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Dingil ve AKP İskenderun İlçe Başkanı Bodur, bugün de basınla kahvaltıda biraraya gelecek.

´Artık sandık geride kaldı´
Halkır, referandumda istikrara ´evet´ dediğini belirten ve seçmenlere teşekkürlerini ileten İskenderun Belediye Başkanı Dingil, 'İnşallah bundan sonraki süreçte ülkemiz daha çok gelişecek daha çok kalkınacak daha çok büyüyecektir. Sandık başına giderek, yeni Türkiye´nin inşasında vatandaşlık görevini yerine getiren herkese teşekkür ediyorum. Artık sandık geride kaldı. Bizler daha fazla çalışarak milletimize hizmet etmeye, devam edeceğiz. Türkiye, artık herkesin geleceğe güvenle baktığı bir ülkedir. Ve umut ediyoruz ki yarınlarımız daha güçlü olacak. Artık koalisyonlar ve bürokrasi ile ülke vakit kaybetmeyecek. Vesayet sistemi son buldu. Daha hızlı hizmet edecek, ülkemizin kalkınması için daha fazla çalışacağız. Biriz, beraberiz, birlikte İskenderun ve Türkiye´yiz. Daha güçlü İskenderun ve daha güçlü Türkiye için yılmadan vatandaşa hizmete devam edeceğiz' dedi.

Soydan: Yeni yol
Hatay eski Milletvekili Mehmet Soydan da, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: 'YSK, sonuçları ilan etti. Sistem değişti. Bu tartışma bitmeli. Önümüze bakmalıyız. Tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek bayrak için çalışılmalı. Cumhurbaşkanlığı sistemi, vatandaşlara doğru anlatılmalı. Korkular giderilmeli. Sisteme, güven sağlanmalıdır.
Artık, yeni bir yola girilmeli. Hep birlikte, Cumhurbaşkanlığı sistemi hazırlanmalı. Temel hak ve özgürlüklerin, güven de olduğu iyi anlatılmalıdır. Cumhurbaşkanlığı sistemi, ileri de yeni anayasa ile tamamlanmalı. Bu sistem, dünya da örnek olmalı. Hakkı ve haklıyı koruyan, bir sistem olmalı. İnşAllah; tam bir demokrasi kurulmalıdır. Yeni Türkiye´nin, yolu da yeni olmalı. Ve bu yol, çok güzel olmalı. Önce yüce Allah, razı olmalı. Sonra 80 milyon bunu beğenmeli ve mutlu olmalı. Olur mu? Tabii ki olur. Yeni yol, böyle olmalı. Herkes olduğu gibi kabul edilmeli ve öyle yaşayabilmeli. Buna, gönülden inanıyorum.'


Anahtar Kelimeler: teşekkür ziyaret sürüyor

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23