"Altılı masa, millet masasıdır"

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, vatandaşın sorunlarını dinledi.

SİYASET 5.01.2023 10:24:00 0

Antakya/SES
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri Çelebi Keyhıdır, Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu ve Hayri Kamalı ile Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, ticaret ve sanayi odaları, ziraat odaları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret ederek, vatandaşın sorunlarını dinledi.

Ziyaretlere vatandaşlara karanfil verip, simit-ayran dağıtan SP heyeti, partinin Antakya'daki Hatay İl Başkanlığı binasından da basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan ve ülkenin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan SP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, 'altılı masanın' Türkiye’yi içinde bulunduğu tüm sıkıntılar ve özellikle ekonomik anlamdaki vatandaşların büyük bir çıkmazdan kurtaracağını ifade etti. 

Kılıç, “Türkiye’nin ekonomisi iyi yönetilmiyor. Vatandaşlarımız çok ciddi bir geçim sıkıntısı yaşıyor. 4 kişilik bir aile günde 3 öğün sadece çay simitle beslense bunun aylık maliyeti 9 bin TL’yi buluyor. Asgari ücret ise 8 bin 500 TL. Asgari ücret vatandaşın simit parasına bile yetmiyor. Üretim yok, destekler yetersiz. Üreticilerimiz bir yıl emek verip ürün yetiştiriyor ama alış fiyatları masrafı bile karşılamıyor. Çiftçi gece gündüz maliyetleri girdileri masrafları düşünüyor” dedi.

SP'li Kılıç, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Adaletin tesisi en önemli meselemizdi, ama bugün adalet mumla aranır hale geldi.  Biz tüm sorunların ümidi olduğumuza inanıyoruz, altılı masa bu gidişatı durdurmak ve bu sistemi değiştirmek isteyen partiler tarafından kurulan millet masasıdır."


Anahtar Kelimeler: "Altılı millet masasıdır"

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62