Altınözü´nde muhtarlarla buluştu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) heyeti, vatandaşların taleplerini dinleme, yapılan çalışmaları değerlendirme ve yapılması planlanan faaliyetleri istişare etmek adına Altınözü muhtarlar

GÜNCEL 11.03.2020 10:11:25 0
Altınözü´nde muhtarlarla buluştu

Antakya/SES

Mahallelerdeki altyapı ihtiyaçlarını ilk ağızdan dinleyerek tespit etme, çözüme kavuşturma ve yapılacak yatırımlarda muhtarlarla kolektif bir çalışma yürütme adına düzenlenen toplantıya HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Mahmut Gülcü, Altınözü mahalle muhtarları ve HATSU Daire Başkanları katıldı.
Mahallelerdeki eksiklikleri ve ihtiyaçları muhtarlardan dinlemek, bunlara çözüm geliştirmek amacıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirten Genel Müdür Çaparali, Altınözü´ne ciddi oranda altyapı yatırımı yaptıklarını söyledi. Çaparali, “Altınözü merkezin içme suyu şebekesi, kanalizasyon şebekesi tamamlandı. Altınözü merkezin atık su arıtma tesisi de yapılacak. Köylerimizin büyük bir çoğunluğunun içme suyu şebeke ihtiyacı tamamlandı” dedi.
Altyapı hizmetlerinin oldukça maliyetli bir yatırım olduğuna dikkat çeken Çaparali, “İnsan hayatının en önemli ihtiyacı sudur. Su olmayan yerde yaşam olmaz. Bu sebeplen önceliğimiz her zaman içme suyu yatırımı oldu. Bundan sonra durumumuza göre kanalizasyon çalışmalarına başlayıp devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00