Altun da Hatay Spor ile anlaştığını duyurdu...

Bölgenin teknik direktörlerinden Emir Altun, Süper Ligin yeni takımı Hatay Spor ile anlaştığını ve Hatayspor´un U 16 takımını çalıştıracağını duyurdu.

SPOR 5.08.2020 10:59:23 0
Altun da Hatay Spor ile anlaştığını duyurdu...

İskenderun/SES

Altun, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, 'Yeni sezonda Hatayspor ile anlaşmış bulunmaktayım. Sportif direktörümüz Fatih Kavlak hocama ve Prof. Dr. Alper Arslan hocama bizlere güvenlerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Her zaman gelişerek ve geliştirerek yolumuza devam edeceğiz. Amacımız bu toprakların çocuklarına güzel yollar açmaktır' ifadesine yer verdi. Emir Altun´un Hatay Spor´un alt yapısında görev yapacağı belirtildi.

Teknik direktör; Erdoğan
Hatayspor Onursal Başkanı ve Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş da Hatayspor´un yeni teknik direktörünün Ömer Erdoğan olduğunu açıkladı. Süper Lig´in yeni ekibi Hatayspor´un, teknik direktör Mehmet Altıparmak ve ekibi ile yollarını ayırdığını duyurmasının ardından teknik adamlık görevi için birçok isim gündeme gelmişti. Hatayspor Onursal Başkanı Savaş, “Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan oldu diye haberler var, bu doğru mu, hocayla anlaşmaya varıldı mı?” şeklindeki sorusuna şu yanıtı verdi: “Biz bugüne kadar hiç ünlü bir hocayla çalışmadık, amacımız ünlü bir hoca ile çalışmak değil takıma katkı sağlayacak bir hocayla çalışmaktır. Ömer Erdoğan ile Cumartesi günü görüştük. Ömer hocayla bu işin olacağına karar verdik ve bu arkadaşımızla anlaşma yoluna gittik. Mehmet Altıparmak ile yolların ayrılmasının ardından resmiyete döküldükten sonra yeni teknik direktörümüz ile resmi imzayı atacağız.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00