'Amaç, mücadele eden takım kurmak'

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, yeni sezon hazırlığını Nevşehir kampı ile sürdürüyor.

28.08.2018 10:24:10 0

Orhan Yıldız/İskenderun

Nevşehir´de Ürgüp Mustafa Oteli Tesislerinde kamp yapan İskenderun Belediye Spor´lu futbolcular, çalışmalarını takımın teknik direktör Mehmet Kurt yönetiminde sürdürüyor.
İskenderun Belediye Spor Teknik Direktörü Kurt, takımın yaptığı ikinci etap kampı şu sözlerle değerlendirdi: 'Sezon öncesi hazırlığımızı sürdürüyoruz. Nevşehir Ürgüp Mustafa Oteli Tesislerinde yaptığımız kamp devam ediyor. kamp süresince, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yapılıyor. Kamp döneminde üç özel karşılaşma da yaparak takımın iskeletini oluşturmaya çalışacağız. Takımın yapacağı özel karşılaşmalarda kamp kadrosunda bulunan tüm futbolcular forma giyecek ve bu maçlarda eksiklerimizi de görmeyi arzuluyoruz. Amacımız, çok koşan ve mücadele eden bir takım kurmak. Gerekli olması halinde takıma bazı takviyeler de yapacağız.'

Kurt: Çok çalışan formayı giyer
İskenderun Belediye Spor Teknik Direktör Kurt, yardımcıları Zeyni Özdemir ile Kenan Kurt´la birlikte takımın çalışmasını sürdürdüğünü ve en iyi kadroyu oluşturmaya çalışacaklarını da kaydetti. kamp döneminde futbolcularla sık sık top;lantı düzenlediklerini de anlatan İskenderun Belediye Spor Teknik Direktörü Mehmet Kurt, 'Camia takımdan başarı bekliyor. Kamp kadrosunda bulunan tüm futbolcular bizim yanımızda eşit değerde. Çok çalışan takımın; Turuncu-Mavili formayı giyer ve sahaya çıkar. Bu konuda taviz vermeyeceğiz ve hiç kimsenin gözyaşına bakmayız. Forma giymek isteyen çok çalışmalı' değerlendirmesini yaptı.
İskenderun Belediye Spor, Nevşehir´de sürdürdüğü ikinci etap kamp çalışmalarında Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Silopi Belediye Spor, Ladik Spor ve Tekirdağ Spor takımlarıyla özel hazırlık karşılaşmaları yapacak.


Anahtar Kelimeler: Mehmet Kurt

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00