Amatör kümede Play-Off heyecanı

Hatay Süper Amatör Küme ve amatör liglerde karşılaşmalar sürüyor. Süper Amatör Kümede oynanan maçlarda, grup birinciliğini hedefleyen takımlar, puanlarını arttırdı.

SPOR 13.01.2018 08:56:23 0
Amatör kümede Play-Off heyecanı

Gözcüler 4-2 yendi Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Gözcüler Spor, sahasında konuk ettiği Ekinci Spor´u 4-2 mağlup etti. Bu galibiyetle Arsuz Gözcüler Spor, ligdeki puanını 26´ya yükseltirken, Ekinci Spor´un ise 18.

Belediye, 3-1 galip
Hatay Süper Amatör Liginde oynayan İskenderun Belediye Spor da Yayladağı Spor´u deplasmanda 3-1 mağlup etti. İskenderun Belediye Spor´a üç puan getiren golleri Murat Deliveli (2) ile Fırat Kaya attı. Fırat Kaya, maçın 90+5. dakikasında kırmızı kart da gördü. Bu sonuçla İskenderun Belediye Spor, ligdeki puanını 36´ya yükseltirken, Yayladağı Spor´un puanı da 25´te kaldı.

Karaağaç farklı yenildi: 1-8
Hatay Süper Amatör Liginde Play-Off hesapları yapan Samandağ Spor, Karaağaç Spor´u 8-1 mağlup etti. Samandağ Stadında oynanan karşılaşmadaki farklı galibiyetle Samandağ Spor, puanını 36´ya yükseltirken, Karaağaç Spor´un puanı ise 12.

Körfez: 10-Sümer Spor: 0
Hatay Süper Amatör Liginde Play-Off hesapları yapan Körfez İskenderun Spor, Sümer Spor´u 10-0 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, goller her iki yarıda da atıldı. bu galibiyetle Körfez İskenderun Spor, puanını 34´e yükseltti.

1. kümede Dörtyol Play-Off´u garantiledi
Hatay 1. Amatör Liginde Play-Off´a çıkmayı garantileyen Dörtyol Belediye Spor, Kırıkhan deplasmanında İ. Fırtına Futbol Okulu Spor´u 9- 0 yendi. Dörtyol Belediye Spor´un gollerini Mehmet Fer (4), Gani Arsak (3), Osman Coşkuner ile Ali attı. Play- Off´u garantileyen Dörtyol Belediye Spor, son haftayı bay geçirecek.

2. Amatör Küme
Hatay 2. Amatör Kümede oynayan Güneyler Spor, rakibi Öncü Gençlik sporu 2- 1´lik skorla yendi. Güney Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yakup Doğru, karşılaşmanın çekişmeli geçtiğini ifade etti. Takımın teknik direktörü Sefer Koca da, iddialı bir kadroya sahip olduklarını ifade ederek, 'Geçen yıl Play-Off turuna çıkmamıza rağmen 1. kümeye çıkamadık. Kadromuzu takviyelerle güçlendirdik' değerlendirmesini yaptı.
Hatay 2. Amatör Kümede Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde oynanan
karşılaşmada Asaş 1972 Spor ile Bekbele Gençlik 0-0 beraber kaldı. Bu kümede diğer maçlar şöyle sonuçlandı:
İskenderun Esen Gençlik Spor: 3-Nardüzü Gençlik Spor: 2
İcadiye Gençlik Spor: 1- Arsuz Umut Gençlik Spor: 1 Arsuz İdmanyurdu
Spor: 3-Arsuz İlk Adım Spor: 2.

U 16 Liginin şampiyonu Karaağaçspor
Hatay Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Karaağaç Spor U 16 takımı Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Gözcüler Spor´u 4-0 mağlup etti. Karaağaç Spor´un gollerini Baver Özbahçeci (2), Can Güleryüz ile Mustafa Ayaz attı. Bu sonuçla Karaağaç Spor U 16 futbol takımı, gruptaki puanını 40´a yükseltti ve C Grubunda şampiyon oldu. Karaağaç Spor´un U-14 takımı da şampiyon olmuştu.


Anahtar Kelimeler: Amatör kümede Play heyecanı

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00