Amatör maçlar bol gollü geçti

Hatay´da amatör maçlar, farklı kentlerde oynanan karşılaşmalarla sürüyor.

SPOR 8.12.2021 17:09:31 0
Amatör maçlar bol gollü geçti

Akın Bodur/İskenderun

Hatay Süper Amatör Liginde oynayan takımlardan Samandağ Spor, deplasmanda Dörtyol Belediye Spor´u 5-0 mağlup etti. Dörtyol Stadında oynanan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle rakibini 5-0 yenen Samandağ Spor´u galibiyete taşıyan golleri Mehmet Bedilli (3), Murat Karaçay ile Şaban Çoban kaydetti. Bu sonuçla, Samandağ Spor, ligdeki puanını 13´e yükseltti.
Hatay Süper Amatör Ligine mücadele eden İskenderun Meydan Spor, sahasında konuk ettiği Kırıkhan 1461 Spor´u 1-0´lık skorla yendi. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Necmi Demir, Mehmet Şahan ile İsmail Aldanmaz yönetti. Maçta, İskenderun Meydan Spor´un golünü 45+1. dakikada Hakan Derin kaydetti. Karşılaşmanın 66. dakikasında İskenderun Meydan Sporlu Furkan kırmızı kart gördü. Bu sonuçla İskenderun Meydan Spor, ligdeki puanını 13´e çıkartdı.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Yıldız Spor, Ekinci Spor´u 5-0 yendi. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Halis Aktuğ (2), Rıdvan Fındık, Yusuf Yücadağ ile Muhammet Ekmen kaydetti. Maçta, Ekinci Spor kalecisi sarp, Hasan Ezer´in kullandığı penaltıyı kurtardı. Bu sonuçla, İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 12´ye çıkardı.
Aynı ligde oynanan Maşuklu Spor-Arsuz Gözcüler Spor karşılaşması ise golsüz berabere bitince, iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla Gözcüler Spor, 12 puanla grupta üçüncü sırada bulunuyor.

Hatay 1. amatör ligin maçları
Hatay 1. Amatör Ligine oynanan karşılaşmada ise Asaş Spor ile Üzümdalı Gençlik karşılıklı atılan gollerle 3-3 berabere kaldı. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, Asaş Spor´un gollerini 50, 56 ve 64. dakikalarda İsmail İsmail, Üzümdalı Gençlik Spor´un gollerini de 30. dakikada Mert Balcı, 70. dakikada Fettullah Uğurlu ve 81. dakikada da Bayram Geyik attı. Maçın 16. dakikasında Asaş Spor´dan Alper Karacaoğlu, Üzümdal Gençlik Spor´dan da kaleci Hasan Süral kırmızı kart gördü.
Hatay 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Dörtyol Esnaf Spor, Kırıkhangücü Spor´u 5-1´lik skorla yendi. Kumlu Stadında oynanan karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor´un gollerini Emre Erkin (2), Oğuz Sevlim, Burak Dursun ile İzzet attı. Bu sonuçla ligdeki puanının 12´ye yükselten Dörtyol Esnaf Spor grup liderliğini sürdürüyor.
Öte yandan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yardımcıları Yardımcıları Erdal Durdu, Abdullah Önder, Zabıta Müdürü Mehmet Ekiz ve Kültür Müdürü Akın Gülergül´le birlikte İkenderun Geleneksel Spor Kulübünü ziyaret etti. Ziyarette, kulüp başkanı Mevlüt Tekbaş, antrenör Cevdet Ekinci ve sporcularla sohbet eden Gül, “Her bireyin yaşamında spor olmalı. Bizlere düşen en önemli görev, spora ve sporcuya yerel idareciler destek olmalı' değerlendirmesini yaptı.
Atakaş Hatayspor Futbol Takımı Altyapı Genel Koordinatörü Aydın Günaydın ve kaleci antrenörü İbrahim Kaya, Hatay Efsanespor yönetimini ziyaret etti. Günaydın, Hatay Efsanespor yöneticileri Fırat Dağlı, İzzet Nazlı ve Ege Can Kırıkkayış ile bir araya gelip, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Günaydın ve Kaya´ya ziyaretleri için teşekkür eden, Hatay Efsanespor yöneticisi Dağlı, her zaman Hatayspor´un yanında olduklarını ve gereken tüm imkanları Hatayspor için seferber etmeye hazır olduklarını ifade etti. Günaydın, ziyarette Efsanespor takımı adına Dağlı´ya, Hatayspor logosu hediye etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07