Amatör maçlar çok gollü geçti

Hatay Amatör Ligi karşılaşmaları sürüyor.

SPOR 21.10.2019 10:31:34 0
Amatör maçlar çok gollü geçti

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´ın farklı kent ve sahalarında değişik kategorilerde oynanan maçlarda da farklı sonuçlar alındı.

Amatör süper ligin lideri Dursunlu
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Gözcüler Spor, sahasında konuk ettiği Dörtyol Belediye Spor´u 4-1´lik skorla yenerek, ligdeki puanını 9´a çıkardı. Ayni ligde oynanan karşılaşmada ise Dursunlu Spor, Ekinci Spor´u 6-0 mağlup etti. bu sonuçla Dursunlu Spor, Hatay Süper Amatör Liginde 16 puanla lider bulunuyor.
Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Arsuz Karaağaç Spor ise sahasında ağırladığı Samandağ Spor´la1-1 berabere kaldı.
Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor tesislerinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Abdurrahman Morca, Mehmet Koçaker ile M. Ali Damlar´ın yönettiği karşılaşmada, Karaağaç Spor´un golünü Akan Karasu atarken, Samandağ Spor´un golünü ise Seyhan Kara kaydetti. Bu sonuçla Samandağ Spor ligdeki puanını 11´e, Arsuz Karaağaç Spor´da 9´a yükseltmiş oldu.

Kayra, 3-0 yendi
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, sahasında konuk ettiği Samandağ Cilli Spor´u 3-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanann karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Bestami Dönmez (2) ve Yusuf Devecioğlu kaydetti. Bu sonuçla Kayra Spor ligdeki puanını 10´a yükseltirken, Samandağ Cilli Spor ise 9 puanda kaldı.

Yıldız Spor 5-1 yendi
Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İskenderun Yıldız Spor da Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´u 5-1´lik skorla yendi. İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Mustafa Kaya, Ahmet Yapıcı ve Alican Turunç yönetti. Maçta İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Ömer Şİmşek (2), Özgür Bayır, Halis Aktuğ ile Emrullah Öztekin atarken, Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor´un golü ise Kadir Karabay´dan geldi. Bu sonuçla Yıldız Spor, 16 puanla B grubu liderliğini sürdürdü.
Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Spor da Üzümdalı Gençlik Spor´u 5-4 mağlup etti. İskenderun 5 Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Ali Bezgin, Ömür Akay ve Muhammet Ocakoğlu yönetti. Maçta, Meydan Spor´un gollerini Burhan Şimşek, Zeyni Ceylan, Selami Arpaçayır, Hakan Kaya ve İlker Dağ atarken, Üzündal Gençlik Spor´un gollerini de Coşkun (2), Süleynam Türkmen ile Mehmet Hıdır Keleş kaydetti. Bu sonuçla Meydan Spor ligdeki puanı 6´ya çıkartırken, Üzümdalı Gençlik ise 5 puanda kaldı. Karşılaşmada Üzündal Gençlik Spor´dan Yılmaz Yeter ile Mehmet Tapan, Meydan Spor´dan da İlker Dağ kırmızı kart, iki takımdan 8 futbolcu da sarı kart gördü.

Gökdere: 1-ASAŞ: 1
Hatay 2. Amatör Liginde mücadele eden Erzin Gökdere Spor, sahasında konuk ettiği ASAŞ Spor´la 1-1 berabere kaldı. Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynanan ve Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu´nun da izleği karşılaşmada Erzin Gökdere Spor´un golünü Mustafa Ücel, Asaş Spor´un golünü ise Yasin Özdemir attı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

Belen’de Kut'ül Amare Zaferi kutlaması

17 milyon lira "başvurusu"

Hak-İş'ten 1 Mayıs açıklaması

Arsuz'da belediyenin borcu 63 milyon lira

1 Mayıs, kutlanıyor

Çiftçiler tarlalarına girerken izin alıyor

15 günde 13 kilometre kanalizasyon temizlendi

Yapı denetim firmalarının ‘el altından’ istediği rakamlar soru önergesi

79,5 milyon dolarlık 'gaz giderme tesisi’

  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00