Amatör maçlar sürüyor

Uluçınar Gençlik, namağlup takım

SPOR 4.04.2018 09:01:16 0
Amatör maçlar sürüyor

Hatay Amatör Küme maçları sürüyor. Farklı sahalarda oynanan karşılaşmalarda, galip gelen takımlar puanlarını yükseltti.

Arsuz Gençlik: 4-Sarıseki: 2
Hatay 2. Amatör Küme D Grubunda mücadele eden Arsuz Umut Gençlik ve Spor Kulübü, Sarıseki Spor´u 4-2 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada alınan bu sonuçla, Arsuz Umut Gençlik Spor, ligdeki puanını 16´ya yükseltti. Sarıseki Spor ise 10 puanda kaldı.

Kayra, 4-0 galip
Hatay 2. Amatör Küme D Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, karşılaşmalarda aldığı sonuçlarla şampiyonluğa doğru ilerliyor. Kayra Spor, ligin bitmesine bir hafta kala Nardüzü Gençlik Spor´u 4-0 mağlup etti. Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Furkan Filik (3) ile Yusuf Devecioğlu attı. Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, grubunda 20 puanla liderliğini sürdürdü. İskenderun Kayra Spor ile birlikte Play-Off´a çıkmayı garantileyen İcadiye Spor da, sahayı çıkmayan Esen Spor´u 3-0 (Hükmen) yenmiş oldu.

Uluçınar Gençlik, namağlup sürdürüyor
Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Arsuz Uluçınar Gençlik Spor da Bekbele Spor´u 7-0 mağlup etti. Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada rakibini farklı yenen Uluçınar Gençlik Spor, bu sonuçla ligdeki puanını 25´e yükseltti. Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü, oynadığı dokuz karşılaşmada 8 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. 41 gol atan takım, kendi kalesinde de 6 gol gördü. Uluçınar Gençlik, ligin bitmesine 1 hafta kala, Hatay 2. Amatör Kümede yenilmeyen tek takım olma özelliğini sürdürüyor.

U 19 şampiyonu Kırıkhan
Hatay 1. Amatör Küme U 19 Ligi Play-Off karşılaşmasında Kırıkhan Spor, Karaağaç Spor U 19 takımını 1-0 yendi ve şampiyon oldu. Antakya Çekmece Sahasında oynanan maçta Kırıkhan Spor´u şampiyonluğa taşıyan golü Aziz Tekin attı.
Ekinci Spor da Samandağ Cilli Spor´u 3-0 (hükmen) mağlup etti.
Bu sonucun ardından ligi 14 puanla tamamlayan Kırıkhan Spor U 19 takımı, şampiyon olurken, Ekinci Spor ise 11 puanla ikinci oldu.
Türkiye Şampiyonasında mücadeye edecek olan Karaağaç Spor U 16 takımı, Osmaniye´de şampiyonluk arayacak. Karaağaç Spor´un rakipleri 04 Nisan Çarşamba günü yapılacak kura çekimleriyle belli olacak.
Mersin´de yapılan maçlarda gruplarındaki rakipleri eleyen Karaağaç Spor U 14 takımı da bölge şampiyonası hazırlığını sürdürüyor.


Anahtar Kelimeler: Amatör maçlar sürüyor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04